Sve razbesnela

NAJOMRAŽENIJA ŽENA U BRITANIJI DALA 13.000 € ZA ĆERKINU ŽURKU: Skida se za pare, a drugima kaže - Zaposlite se i radite!

Autor Teodora Boškovski

Model popularnog sajta za odrasle ponovo se našla na meti kritika, nakon što je dala silno bogatstvo na ćerkin rođendan!

Izvor: instagram/Carla Bellucci

Popularan "OnlyFans" model za odrasle iz Velike Britaniji, Karla Beluči (40), postala je poznata kao najomraženija žena u toj zemlji. Šta se zapravo desilo?

Belučijeva je ni manje ni više potrošila skoro 15.000 evra na luksuzno putovanje kako bi proslavila prvi rođendan ćerkice Blu, godinu dana nakon što je zamalo izgubila život prilikom porođaja. Kupila je avionsku kartu za prvu klasu i sa ćerkom otputovala u Egipat kako bi tamo organizovala rođendansku proslavu.

Nakon što se jedva izborila za život, ona je preko "OnlyFans" paltforme za odrasle nastavila da objavljuje ekskluzivne fotografije i da zarađuje mnogo više novca nego ranije.

"Moja ćerkica je još uvek mala i nema mnogo drugara, ali zašto trošiti taj novac na druge kada možemo mi da uživamo. Ona je moja duša, a ja radim šta želim", rekla je Belučijeva u nedavnom intervjuu za "Daily Star" i dodala kako na taj način želi da joj pruži najbolje moguće i povrh toga što je ljudi osuđuju.

Izvor: instagram/Carla Bellucci

Majka četvoro dece je pre ove priče bila je još jedanput na meti kritika, nakon što je lažirala depresiju, a zbog čega je završila u bolnici. A na reči osude odgovorila je jasno:

"Zaposlite se i radite. Razumem da je trenutno kriza, ali dajte sve od sebe. Na kraju dana, nemojte da mrzite druge, već učinite nešto za sebe."

Za kraj rekla je da je "OnlyFans" platforma za odrasle postala stecište raznih bahatih i promiskuitetnih žena, te da planira da do kraja godine odustane od tog načina zarađivanja.

"Nekada je ova platforma, kada sam se ja pridružila njoj, bila mnogo uljudnija i rezervisana samo za poznate, a danas, svako može da se nađe na njoj", rekla je Karla za kraj.

(MONDO)