Stil

NI EMINA JAHOVIĆ NIJE ODOLELA ČIZMAMA KOJE ĆETE VIĐATI SVAKI DAN: Idu uz sve i najtraženiji su model za jesen 2022.

Autor Tamara Veličković

Emina Jahović nije odolela novom modnom trendu - popularnim kaubojkama!

Izvor: Instagram/yaemina

Emina Jahović definitivno važi za jednu od najbolje obučenih žena na domaćoj estradnoj sceni. Njen stil oduvek je bio nepogrešiv i uvek je dobijala najviše ocene od modnih znalaca.

Poslednja fotografija u nizu oduševila je brojne pratioce, a naročito nežniji pol. Eminin jesenji stajling biće najpopularniji tokom hladnije sezone, pogotovo obuća za koju se opredelila. Emina je obukla teksas šorts koji je ukombinovala sa braon rolkom bez rukava i teksas jaknom.

Ipak, pevačica nije odolela ni najtraženijim čizmama ove godine - čuvenim kaubojkama! Za razliku od toliko modnih trendova koji dođu i prođu, kaubojske čizme su zbog svoje istorije, tradicije, folklora, izgleda, uticaja Holivuda i pop kulture, uvek prisutne.

Izvor: Instagram/yaemina

Osnovno pravilo kaubojskih čizama jeste da budu dostupne svima. To se odnosi na cenu, jer su glavni kupci kaubojskih čizama nekada bili kauboji, farmeri i ljudi koji žive na selu. Danas mnoge devojke kombinuju ovu obuću uz najrazličitije modne kombinacije, a nema sumnje da će obeležiti sezonu jesen/zima 2022.

Izvor: Instagram/yaemina

 Pogledajte neka od najlepših izdanja Emine Jahović:

(MONDO)