Bez premca!

MIS SVETA OPRAVDALA TITULU I OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Prijanka u trik haljini zakopčana do grla, ali kada okrene leđa...

Autor Teodora Boškovski

Prijanka Čopra i ovog puta je opravdala titulu MIs sveta!

Priyanka ChopraIndian actress
Izvor: Profiemdia

Prijanka Čopra važi za najlepšu indijsku glumica, a od kada je 2000. godine postala Mis sveta njena karijera je krenula uzlaznom putanju, te širom sveta mnoge ostavlja bez daha.

Nedavno se pojavila u prisustvu muža i muzičara Nika Džonasa u svom restoranu u Njujorku, gde je zablistala u dugačkoj crnoj haljini. A prema rečima mnogih, bolju haljinu za večernji izlazak u restoran nije mogla da izabere. Odavala je potpuno elegantan stil, bez trunke vulgarnosti.

Iako je Čopra, do grla bila zakopčana, ipak je smelo pokazala otvorena leđa. Trik haljina je savršeno pristajala uz telo, a ukrojeni sitni karneri oko struka su lepršali pri svakom Prijankinom koraku. Tanke tračice na leđima su spajale krajeve haljine, a osmeh, kao najlepši nakit upotpunio je njen izgled. Na nogama je imala elegatne špicaste štiklice, sa kajišićem oko zgloba, dok je u ruci nosila klasičnu crnu torbicu sa zlatnim lancem.

Savršeni kontrast na njenu crnu haljinu, postigla je bojom kose koja je sve više popularna među lepšim polom. S druge strane, njen muž Nik, odlučio se za malo šareniji stil oblačenja. On je vesele boje na svilenkastoj košulji uklopio sa opuštenim crnim pantalonama od istog materijala.

Pogledajte kako je Prijanka Čopra izgledala:

 (MONDO)