Sve naplaćuje

VIKTORIJA (25) NE KRIJE DA JE SPONZORUŠA, A PARE UZIMA NA BIZARNOSTIMA: "Nećete mi verovati, ali NISAM spavala s njim!"

Autor Tamara Veličković

Viktorija je sponzoruša koja bi vam naplatila i maglu.

Izvor: Instagram/victoria_lit_

Sponzoruše su često tema polemisanja u društvu, a činjenica je da su muškarci odigrali veliku ulogu u tome. Dok jedni ne mogu da smisle odnos iz materijalne koristi, postoje i oni koji su vrlo svesni i još rado ispunjavaju zahteve ovim ženama.

Jedna od njih je 25-godišnja Viktorija Lit iz Amerike, koja ne krije da je sponzoruša. Nikada nije ostvarila svoje snove u porno industriji, ali to ne znači da nije aktivna na platformi OnlyFans. Objavljivanjem provokativnih fotografija na stranici za odrasle zaradi oko 3.000 evra mesečno, ali to nije dovoljno.

Viktorija se ne libi da prizna da uzima pare muškarcima, i to doslovno za šta stigne. Kako kaže, "imala je tu sreću" da se za nju "zakače raznorazni fetišisti" jer je sve dobro unovčila.

Najmanje se potrudila kada je pljunula, a za to dobila basnoslovnu cifru. Njen prvi sponzor bio je čovek koji je plaćao njene pljuvačke, pa je samo za jednu izdvojio oko 6.000 evra! Osim toga, Viktorija je naplaćivala da muškarci vide kako se znoji ili njen pocepani donji veš.

"Verovali ili ne, nikad nisam spavala s njimuprkos tome što me je često zasipao ekstravagantnim poklonima. Bio je silno zaljubljen u mene i slao mi je novac za sve što sam od njega tražila", pohvalila se Viktorija koja se nada da će postati fitnes instruktorka.

Pogledajte kako Viktorija izgleda:

(MONDO)