VIDEO

ATRAKTIVNE BLIZNAKINJE POKORILE MREŽE, A ONDA SE POJAVILA MAMA: U sekundi postala senzacija, niko NE VERUJE kako izgleda

Autor Tamara Veličković

Mama popularnih bliznakinja pojavila se u jednom snimku sa ćerkama i postala internet senzacija!

Izvor: Instagram/dananasser0

Svi bismo voleli da znamo tajnu mladolikosti, a upravo takva pitanja konstantno dobija Sahar Darvažeh, mama atraktivnih bliznakinja! Sestre plene lepotom i atraktivnim izgledom, zbog čega su veoma popularne na društvenim mrežama.

Aktivne su i na TikTok-u, a njihovi snimci imaju nekoliko stotina hiljada pregleda. Ipak, niko nije ni slutio kako izgleda njihova 46-godišnja mama! Ona se pojavila usnimku svojih ćerki i preko noći preuzela popularnost!

Obukla je majicu i helanke i zaplesala sa bliznakinjama, a onda su usledila brojna pitanja o tajni njene mladolikosti! Njena ćerka Dana je jednom prilikom pričala kako njena mama održava vitku figuru i negovano lice.

"Vežbamo pet puta nedeljno, pijemo puno vode i trudimo se da jedemo zdravo što je više moguće", otkrila je Dana, ističući da su ona i njena sestra nasledile maminu ljubav prema fitnesu.

Kada je u pitanju mladalački izgled, ćerka je priznala da njena mama povremeno ide na "minimalne zahvate lica". Otkrila je da sestra i ona imaju odnos sa majkom kao sa drugaricom.

"Izuzetno smo srećni što imamo prelepu majku. Mi smo zapravo najbolje prijateljice i stalno se družimo! Kada smo objavile taj video, imali smo mnogo poruka, pitanja, čak su ljudi koje ne poznajemo delili video", rekla je Dana.

Pogledajte kako izgleda njihova mama:

(MONDO)