VIDEO

INTERNET BRUJI O TAKSISTKINJI KOJA JE RASKRINKALA MUŠKARCA: Vozila ga ka adresi, promenila pravac, ali problem je RAZLOG

Autor Tamara Veličković

Kada je muškarac ušao u taksi, nije ni slutio da će žena koja ga vozi raskrinkati njegove prevare.

Izvor: TikTok/screenshot/perfectly_unbroken

Da li spadate u onu grupu ljudi koja u taksiju priča i preko mobilnog telefona prepričava sve svoje dogodovštine ili radije birate da ne delite privatnost sa osobom koja vas vozi? Možda će vas ova priča naterati da povedete računa šta radite dok se vozite u taksiju, jer se tiče raskrinkavanja jednog muškarca.

Jedna taksistkinja izazvala je burne reakcije u javnosti jer je objavila video u kom je do detalja ispričala šta se dogodilo. Objasnila je da je imala vrlo zanimljivu vožnju sa mušterijom koja nije ni slutila da će joj se život potpuno promeniti.

U snimku, koji je pogledalo više od osam miliona ljudi, taksistkinja Roni objasnila je da je pokupila muškarca koji se pre ulaska u vozilo pozdravljao sa ženom i decom ispred svoje kuće. Rekao joj je naziv adrese na koju želi da stigne, a onda je u jednom momentu napomenuo da moraju pre toga da se zaustave. Roni ga je, kako joj posao nalaže, poslušala i stala je na odredište na koje je u automobil ušla žena sa malim koferom.

Taksistkinja tvrdi da je muškarac odjednom postao raspoložen i napominje da je izgledao prilično srećno jer je otišao od supruge i dece. Roni je videla da su se poljubili i tada je shvatila da se radi o preljubi.

"Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: 'Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?'", prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

"Ne postoji ništa gore od varalice - žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to prikladno", objasnila je taksistkinja.

Njen potez izazvao je podeljena mišljenja. Jedni su pohvalili njenu hrabrost, a drugi su je kritikovali jer se meša u tuđa posla. Šta vi mislite?

(MONDO)