VIDEO

KRISTINA NIŠTA NIJE MOGLA DA URADI ZBOG OGROMNIH GRUDI: "Trpela sam jake bolove, pa sam odlučila da INVESTIRAM pametno!"

Autor Tamara Veličković

Zbog veliki i teških grudi, Kristina nije mogla da obavlja svakodnevne aktivnosti.

Izvor: TikTok/christinaschembri

Kristina Skembri je 25-godišnja devojka koja prirodno ima ogromne grudi. Upravo zbog njih je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama, a sada je odlučila da otkrije kako se borila sa ovim problemom. Zbog težine grudi trpela je jake bolove, a obavljanje svakodnevnih aktivnosti bilo joj je onemogućeno.

Zbog veličine grudi pala je i u depresiju, a brojni zdravstveni problemi pojavili su se u leđima. Kako je objasnila, trpela je tolike bolove da joj je u januaru prošle godine pozlilo. To je bio momenat u kom je Kristina odlučila da nešto promeni.

"Moje velike grudi su me odvele u depresiju. Žene koje imaju manje grudi možda ne shvataju zašto, ali nikada neće ni znati dok ne budu imale takvu veličinu. Nisam mogla da radim jednostavne poslove poput usisavanja ili brisanja prašine, jer bi leđa počela da me bole, pa sam svaki sekund morala da sednem. Svaki drugi dan sam išla kod lekara", rekla je Kristina.

"Ja nisam mršavica, ali grudi su me ipak činile većom nego što zaista jesam. Osećala sam se veoma neprivlačnom zbog njih, a stalno sam bila fizički i emocionalno iscrpljena. Mislila sam da moje grudi zapravo kriju pravu mene", rekla je ona.

Izvor: TikTok/screenshot/christinaschembri

Pored depresije, Kristina se stalno borila i sa neprimerenim komentarima muškaraca. Odlučila je da se podvrgne operaciji smanjenja grudi i kako kaže, to joj je bila najbolja investicija u životu.

"Kada vidim komentare muškaraca, postanem frustrirana, jer oni nemaju pojma i nikada neće znati kako je nositi takvu težinu na grudima. Neki muškarci su mi poslali poruku nakon smanjenja i rekli da nije trebalo da imam operaciju. Operaciju sam uradila radi sopstvene sigurnosti i samopouzdanja. Osećam se slobodno i sada mogu da nosim šta god želim, a da ne izgledam užasno", rekla je Kristina i dodala:

"Mislim da je to najbolji novac koji sam ikada potrošila i to je najbolja investicija u moje mentalno i fizičko zdravlje", dodala je.

Pogledajte Kristinu pre i posle operacije:

(MONDO)