Stil

NAJBOLJE OBUČENA ŽENA NA SVETU NAPRAVILA IZUZETAK SE*SI ODELOM: Preko grudi samo mreža, a niko ne misli da je VULGARNA!

Autor Tamara Veličković

Zendaja je seksi stajlingom u Parizu još jednom dokazala da modna provokacija može da se izvede bez vulgarnog utiska!

Izvor: Profimedia/ABACA

Zendaja, koja je inače na listi 100 najuticajnijih ljudi na svetu, sa razlogom važi za najbolje obučenu ženu sveta. Dosta se razlikuje od svojih koleginica, na svim prestižnim događajima pojavi se u neprevaziđenim modnim izdanjima, a njen stil dobija najviše ocene od najstrožijih modnih kritičara.

To je dokaz da lepa glumica uvek opravda laskavu titulu koju je zvanično i dobila. Iako preferira eleganciju, Zendaja ponekad napravi ekstravagantan izuzetak. Ni tada ne omane, jer u njenom stilu niko ne vidi kič, vuglarnost ili neukus. Naprotiv, i najprovokativnije stajlinge iznese onako kako nijedna ne može.

Ovoga puta, Zendaja se pojavila u Parizu na reviji modne kuće "Valentino" i za sekundu je napravila opštu pometnju. Obukla je komplet nalik odelu - predimenzionirani blejzer i šorts, a ispod toga mrežu koja je jedva prekrila grudi.

Zendaja je obukla cipele na štiklu u sličnom desenu, a ogromne minđuše bile su idealan izbor za zalizanu kosu za koju se opredelila. Glumica je izazvala lavinu komentara, buru reakcija u javnosti i sa osmehom je pozirala fotoreporterima.

Koliko Zendaja ne greši kada je moda u pitanju, dokazuju ove fotografije:

Pogledajte još neka izdanja lepe glumice:

(MONDO)