Australijski Hju Hefner

OŽENJEN MILIJARDER NAPRAVIO ORGIJE SA 150 DEVOJAKA ZA 50. ROĐENDAN: Napunio vilu se*si ljubavnicama, a evo šta je USLOV

Autor Maja Gašić

Milijarder Travers Bejnon u istoj vili živi sa suprugom i ljubavnicama, a evo koje uslove dvojke moraju da ispunjavaju...

Izvor: Instagram/screenshot/candyshopmansion

Milijarder i duvanski magnat Travers Bejnon, poznat je u svetu i kao australijski Hju Hefner zbog raskalašnog stila života. Pedesetogodišnjak koji izgleda dosta mlađe, preplanuo i zategnut kao struna, otkrio je da za svoj fit i mladolik izgled može da zahvali preterivanju u stvarima koje obožava - vežbanju i seksu. Travers je poznat je pod nadimkom Kendimen, a vila u kojoj živi sa suprugom, ljubavnicom i decom, nosi ime "Candy Shop Mansion".

U njegovoj vili je, pored supruge i ćerke, u svakom trenutku minimum desetak devojaka sa kojima, makar trenutno živi. Ova brojka najčešće je mnogo veća, a žurka kakvu je priredio za sopstveni rođendan bi postidela i vlasnika "Plejboja". Okupio je ni manje ni više nego 150 devojaka i napravili su ludu žurku i orgije kraj bazena!

Pogledajte kako se Travers i devojke provode...

Travers na Instagramu ima na milione pratilaca koje neprestano obaveštava o aktivnostima koje se odvijaju u njegovoj vili. A ako je neko zainteresovan da se pridruži - postoji način! Ovo se, naravno, prvenstveno odnosi na devojke. Ako neka poželi da bude jedna od "njegovih devojaka", postoji način, ali je potrebno da prvo ispuni određene uslove. Na veb stranici "Candy Shop Mansion" postoji odeljak gde mogu da se prijave da postanu baš to - njegove devojke.

Da bi postale "partnerke" milijardera, živele luksuznim životom i uživale u divljim zabavama i orgijama koje se svakodnevno tamo organizuju, za početak je potrebno da popune formular. Nakon toga, ako se dopadnu Traversu, on će ih kontaktirati preko Instagrama i eventualno pozvati da provedu vikend kod njega u vili. Kako je tajkun široke ruke, on plaća putne troškove ukoliko devojka dolazi iz drugog grada ili zemlje.

I ne samo to! Da bi živela u "Candy Shop Mansion-u", devojka ne treba samo da izgleda kao "avion", da bude seksi i privlačna. Neophodno je i da ima veselu prirodu, da je nasmejana i sposobna da se uklopi sa drugim devojkama koje tu već žive. Travers svojim devojkama poklanja dizajnersku odeću, vodi ih na putovanja po svetu, ručkove i večere u luks hotele sa pet zvezdica, kupuje im skupe automobile, nakit... Praktično, sve što im srce prohte!

A šta zauzvrat očekuje od njih, to nije otkriveno. Osim redovnog seksa i toga da su mu uvek dostupne... ko zna?

Bacite pogled na još slika sa njegovog Instagram profila...

MONDO