VIDEO

VODITELJI PITALI BAKU (83) KAKAV JOJ JE SE*S SA 45 GODINA MLAĐIM: Muk u emisiji zbog odgovora, svi pocrveneli od BLAMA!

Autor Tamara Veličković

Baka (83) koja se udala za 45 godina mlađeg muškarca, konačno je otkrila ono što je sve zanimalo - kako izgleda njihovo vođenje ljubavi.

Izvor: YouTube/screenshot/This Morning

Penzionerka Ajris Džons je 83-godišnjakinja koja je veliku popularnost stekla zbog braka sa 45 godina mlađim muškarcem. Mohamed Ahmet Ibrahim (38) je Egipćanin koji je osvojio njeno srce, a njihova ljubav je često na meti negativnih kritika. Ipak, njih dvoje iz godine u godinu dokazuju da funkcionišu sjajno, iako nikome nije jasno kako izgledaju njihovi intimni odnosi.

Vešto su izbegavali odgovore na takva pitanja, odlično svesni da to zanima mnoge. Baka na društvenim mrežama često opisuje njihovu ljubav, ističući da Mohameda voli jer joj "seče nokte, spava na podu bolnice kada ona nije dobro i odbija da ode sve dok je ne bude bolje". Gostujući u emisiji "This Morning", baka je konačno odlučila da odgovori na pitanje o seksu.

Voditelji su se usudili da joj postave pitanje, a ona je istakla da ima najbolji seks u životu. Rekla je da se njihovi odnosi nisu smanjili ni nakon tri godine veze, a u studiju je nastao muk kada je otkrila da joj je omiljena poza "dogi stajl".

Izvor: Facebook/irisjones

"Moja koža na nogama je tanka, Mohamed mora da bude oprezan", bila je rečenica zbog koje su voditelji Filip Skofild i Holi Vilafbaj ostali bez teksta, ali to je bio samo početak.

"Kad je reč o vođenju ljubavi, može biti bolno. Mogla bih da završim u Hitnoj pomoći sa modricama a na koži, ali rešili smo taj problem, jer to ponekad radimo kao psi. Naš prvi seks je bio grub. Niko me nije takao 35 godina i ponovo sam se osećala kao devica. Iskoristili smo celu kutiju kondoma", ispričala je baka, dok se publika crvenela.

Izvor: Facebook/iris.jones.520

Ajris je Mohameda upoznala preko Fejbuka 2019. godine. U razgovoru za časopis "Closer" tri godine kasnije, rekla je: "Nisam očekivala da ću imati najbolji seks u životu s 83 godine, ali se sigurno ne žalim. Mohamed me održava mladom, posebno ispod čaršava".

Pogledajte emisiju u kojoj je gostovala sa dečkom:

Baka
Izvor: YouTube/This morning

(MONDO)