Stil

KAJLI IMA NOVU VERZIJU TRENDA KOJI SU PREDVIDELE NAŠE BAKE: Jedan detalj zasenio neobičan stajling, svi gledaju u NOGE!

Autor Tamara Veličković

Kajli Džener pojavila se u neobičnom jesenjem kompletu, ali detalj na nogama privukao je najveću pažnju!

Izvor: Profimedia/SOVE/NNON

Kajli Džener ne prestaje da eksperimentiše modom! Najmlađa milijarderka nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu i tom prilikom privukla ogromnu pažnju zbog nesvakidašnjeg izdanja. Tada niko nije mogao da zaključi šta je tačno obukla, jer je čudna haljina izgledala poput krpa koje su pokrile intimne delove tela.

Sada je uslikana u Los Anđelesu kako odlazi na ručak sa ćerkom Stormi. Njihovi autfiti nisu mogli da prođu neopaženo, posebno jer je u poslednje vreme evidentno da milijarderka ne može da odoli ekstravagantnim trendovima. Pre samo mesec dana, modni stručnjaci su predviđali da će glavni trend za jesen 2022. biti grejači za noge, što se Kajli definitivno dopalo.

Ona je obukla teksas komplet u bež boji, a koliko može da se vidi na fotografijama, reč je o košulji-jaknici i suknji. Autfit je uparila sa žutim cipelama na štiklu, ali svi su gledali u detalj koji je ih je pokrio. Reč je o "grejačima", tačnije, o isečenim nogavicama farmerica, koje su bile u istom tonu kao i komplet.

Svi pogledi bili su uprti u Kajli i malenu Stormi koja je nosila torbicu za odrasle dame! Grejači, koji su devedesetih doživeli ekspanziju, uglavnom su se nosili uz helanke ili mini suknje. Imali su upravo tu namenu, da vam u hladnijim mesecima bude toplije.

Ipak, čini se da poznate dame donose novu verziju koja će vam omogućiti da omiljene letnje cipele nosite i tokom hladnijih dana! Nemojte da se začudite ako "novu modu" počnete da viđate na ulicama, a evo kako to izgleda:

Pogledajte haljinu Kajli Džener o kojoj se bruji danima:

(MONDO)