Jasno k'o dan!

EVO PO ČEMU ŽENE ZNAJU KOLIKA VAM JE ALATKA, A DA NISTE SKINULI GAĆE: Doktor sve otkrio - Bolje držite RUKE U DŽEPOVIMA!

Autor Maja Gašić

Postoje brojne teorije o tome kako može da se proceni veličina ponog organa kod muškarca po određenim delovima tela, a dr Radž Karan je otkrio šta je od toga istina.

Izvor: TikTok/Screenshot/dr.karanr

Kada je u pitanju veličina muškog polnog organa, uz ovu temu vezuje se puno mitova, a jedan od njih je da muškarac ne može da zadovolji partnerku osim ako nema pozamašne dimenzije "tamo dole". Postoje i određene teorije o tome kako se dužina organa može proceniti na osovu drugih delova tela kao što su stopala ili prsti na rukama...

Najpopularniji doktor na TikToku, dr Radž Karan neprestano na ovoj mreži deli savete o raznoraznim zdravstvenim problemima, a pobija i teorije u koje mnogi veruju, a koje nisu naučno utemeljene. Jedna u koju mnogi veruju je ona o vezi između prstiju i dužini penisa, a kako dr Karan kaže, ovde nije sasvim reč o mitu.

Ako želite da izmerite veličinu svog penisa, zapravo ne morate da zagledate "sadržaj gaća". Dr Radž se u videu koji je objavio na TikToku osvrnuo na studiju za koju je rekao da je "interesantna", ali je ipak upozorio da rezultate ovog istraživanja ne treba uzimati "zdravo za gotovo".

Ova studija sugeriše da možete da izmerite veličinu penisa prema tome koliko vam je dug kažiprst. On je objasnio:

"Prema urološkoj studiji u 'Asian Journal of Andrology', kraći kažiprst u poređenju sa domalim prstom povezan je sa većom alatkom. Ovo je poznato kao odnos druge i četvrte cifre, a broj se dobija tako što se dužina kažiprsta podeli sa dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manji 2D-4D odnos", objašnjava doktor i dodaje:

"Manji odnos cifara ukazuje na visoku izloženost testosteronu u materici. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu penisa, već i buduću dužinu prsta."

Pogledajte video u kom dr Radž sve objašnjava.

Njegov video je, kao i obično, izazvao brojne komentare na ovoj mreži, pa su tako neki duhovito rekli kako će "od sada hodati sa rukama u džepovima".

MONDO