ŠOK PRIČA

KAD JE SAZNAO ŠTA RADIM MOJ OTAC JE HTEO DA SE UBIJE: P**no zvezda otkrila bolesne detalje – Uradio je predivnu STVAR!

Autor Dejan Katalina

Glumica iz filmova za odrasle ispričala strašnu porodičnu priču.

Izvor: YouTube/Fleshlight/Printscreen

Kimi Grejndžer jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih glumica u filmovima za odrasle. Karijeru je počela kao striptizeta po noćnim klubovima, da bi ubrzo, u ranim dvadesetim, počela da snima p**nografske flmove za velike producentske kuće. Sada ima 27 i preko milion pratilaca na Instragramu, a ogroman skok napravila je i nakon otvaranja naloga na platformi Onli Fens.

Ona je nedavno gostovala u popularnom podkastu Holi Rendal Unfiltered, gde je, između ostalog, opisala kako je reagovao njen otac kada je saznao čime se bavi.

Izvor: YouTube/Fleshlight/Printscreen

Otac čupao kosu

"Kad je saznao šta radim moj otac se traumatizovao. Bio je užasnut. Govorio je će se ubiti. Stalno je ponavlja: `J**ote, gde sam pogrešio kao otac?`. Nijedan otac ne želi da mu se dete bavi ovim poslom, pogotovo ne ćerka. Videla sam da je baš uznemiren i ostavila sam mu prostor da sve svari. Tek nakon nekoliko meseci pošto je saznao čime se bavim, odlučila sam da popričam sa njim. Objasnila sam mu da volim to što radim i da me niko nije naterao da uđem u ovaj posao. Ušla sam u ovo jer sam želela, zaista osećam da je to prava stvar za mene. Uživam", objasnila je Kimi, koja je dugo bila uz svoju majku alkoholičarku, koja je godinama bezuspešno pokušavala da se otarasi svog poroka, ali joj je on na kraju došao glave - umrla je od ciroze jetre.

Izvor: YouTube/Fleshlight/Printscreen

Ne drogiram se

Kimi kaže da je, nakon izvesnog vremena, p**nografija zbližila nju i njenog oca, te da je on postao zadovoljan što je ona "srećna i stabilna".

"Moj tata i ja nikad nismo bili posebno bliski. Uvek sam bila fokusirana na majku koja je bila alkoholičarka i koja je jednostavno pila dok se nije ubila. Završila je sa životom na grozan način. Tati sam jasno stavila do znanja da sam sigurna u svoj izbor, da sam srećna i da se ne drogiram", objasnila je Kimi, dodavši da je njen otac odlučio da preuzme aktivnu ulogu u njenoj karijeri.

"Postao je moj menadžer. On upravlja mojim finansijama i vodi moje knjigovodstvo. Postali smo tim", s osmehom je kazala Kimi.

(MONDO)