Nova ideja

NASTAVNICA SREDNJE ŠKOLE KOJA SE SKIDA ZA PARE OPET ŠOKIRA: Poziva ljubitelje PO*NOGRAFIJE na kurs, popust prosvetarima!

Autor Tamara Veličković

Nastavnica srednje škole, koja je dala otkaz da bi se skidala za pare, sada drži kurs na platformi za odrasle.

Izvor: TikTok/courtneytillia

Pre mesec dana odjeknula je vest o Kortni Tiliji, 34-godišnjoj nastavnici srednje škole, koja je dala otkaz kako bi se skidala za pare. Kortni je učionicu zamenila deljenjem eksplicitnog sadržaja, a onda se javno hvalila neuporedivom zaradom. Objasnila je da je za samo tri godine zaradila milion dolara i da bi joj 25 godina trebalo da zaradi istu sumu radeći kao nastavnica.

Ovoga puta, odlučila je da "pomogne svojim bivšim kolegama". Nudi kurs obuke koji traje sat vremena i koji će koštati 30 dolara za sve početnike. On obuhvata učenje o kreiranju naloga na OnlyFans platformi, savete kako da budete najprivlačniji na ovoj stranici, ali i kakve provokativne (gole) slike najbolje prolaze.

Objasnila je da će se fokusirati na suočavanje sa strahovima, nesigurnostima i primedbama okoline koje nastaju kada neko želi da zarađuje od sadržaja za odrasle. Ono što je zanimljivo, to je da je Kortni istakla da će bivšim kolegama - prosvetnim radnicima, obezbediti popust, kako "ne bi više piskarali kredom po tabli".

Podsetimo, Kortni je zaradila neverovatnih 380.734 dolara mesečne pretplate i dodatnih 164.660 dolara putem poruka sa fanovima. Zadovoljni kupci takođe su dali ukupno 50.045 dolara kao bakšiš.

"Počela sam da mrzim svoj posao i to je počelo da se preliva na sve druge sfere mog života. Pretpostavljam da sam seksualni radnik, ali ja se ne stidim toga. Radim sa stotinama žena širom Amerike, Australije, Evrope i svuda. Pomažem im da probiju stid i krivicu koji su im nametnuti jer žele da budu slobodne i da izraze svoju seksualnost", izjavila je Tilija.

(MONDO)