Kakav bizar...

SAMO BOLESNA OSOBA BI TO NOSILA: Ženi se pokvario frižider, da "roba" ne bi propala napravila MASKU ZA TELEFON - JEZIVO!

Autor Maja Gašić

Korisnica društvenih mreža zgrozila je sve kada je objasnila od kog "materijala" je napravila masku za telefon...

Izvor: Facebook/Screenshot

Džesi Gilespi, taksidermistkinja amaterka iz Sijetla u Americi, napravila je masku za telefon od mrtvog pacova, a preponosna na svoj rad, slike je objavila na društvenim mrežama. Malo je reći da se ljudima povraćalo kad su čuli o čemu je reč!

Svaki deo kože životinje je iskorišten, pa tako je rep poslužio kao kaiš za ruku. Džesi je na mrežama do detalja objasnila kako je "obradila" životinju - skalpelom je uklonila kožu sa mrtvog pacova, mesom je nahranila čitavu koloniju buba, koje inače gaji. Na kupovnu masku za telefon je centrirala krzno, zalepila, isekla viškove, pažljivo priljubila ivice kako bi bila sigurna da se neće skinuti.

Inače, Džesi kaže da krzna mrtvih pacova najčešće dobija od kompanija za kontrolu štetočina. Ponekad ih pokupi sa ulice, obično je reč o životinjama koje je udario auto, a zmije ih nisu pojele.

"Naš frižider se pokvario, a svi pacovi koje čuvam da nahranim bube su se odmrzli. Tako sam postala kreativna i iskoristila 20 pacova koji bi inače bili bačeni", objasnila je Džesi na mrežama.

Pogledajte kako je izgledao njen "kreativni" proces pravljenja maske od kože pacova...

Korisnici društvenih mreža bili su zgroženi, a posebno kada su čuli objašnjenje kako je došla na ovu bizarnu ideju.

"Kao vlasnik živog glodara, užasnut sam. Kao loš entuzijasta taksidermista, oduševljen sam. Veoma pomešana osećanja", napisao je jedan korisnik.

"Kladim se da bi ovo bio odličan brushalter", našalio se drugi.

"Kada bih tako nešto video kod neke osobe, pomislio bih da je psihički bolesna", "Zamislite da ste umrli i da su od vas napravili maskku za telefon", oštro je neko napisao.

A šta vi mislite, da li je ovo previše bizarno?

MONDO