Koja je lepša?

GLUMICA I ĆERKA SUPERMODELA DOŠLE BEZ BRUSHALTERA: Ne zna se koja je provokativnija, BRADAVICE u providnom NA IZVOL'TE!

Autor Tamara Veličković

Brojne holivudske zvezde okupile su se u Akademijinom filmskom muzeju u Los Anđelesu, a najveću pažnju privukle su Olivija Vajld i Kaja Gerber koje su se pojavile bez brushaltera!

Izvor: Profimedia

Gala događaj u organizaciji "Academy Museum of Motion Pictures" u Los Anđelesu okupio je brojne holivudske zvezde! Pokazale su svoje svečane toalete, a među brojnim poznatim damama najveću pažnju privukle su producentkinja i glumica Olivija Vajld i manekenka Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford.

Mnogi kažu da ih je Nina Seničar zasenila, ali ove dve dame nisu uspele da odole sve popularnijem trendu - prozirnim kreacijama kroz koje se može videti sve i svašta. Olivija Vajld se odlučila za srebrnu, šljokičastu haljinu koja je pratila liniju tela, a jasno se videla da nije nosila grudnjak. Glumica je ponosno pozirala pred fotoreporterima, svesna da su bradavice u prvom planu i glavni razlog komentarisanja.

Haljina je na dnu imala roze perje, a inaće je deo kolekcije Alexandre Vauthier SS22 Couture. Taman kad su mnogi pomislili da je niko ne može prevazići na ovom događaju, pojavila se Kaja Gerber, ćerka nekadašnjeg modela Sindri Kraford. Ona se takođe odlučila za prozirnu kreaciju iz kolekcije proleće/leto 2023. Pitera Milijera za "Alaiu".

Njen stjaling sastojao se od crnog mrežastog bodija koji je ukombinovala sa tamnoljubičastom suknjom koja se spušta na bokove. Nema sumnje da su "zapalile" Los Anđeles, a nas zanima koja vam je lepša?

Pogledajte kako su izgledale:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)