Modni spektakl

KANADSKI DIZAJNER U BEOGRADU PREDSTAVIO NAJTRENDI OBUĆU: Nataša na reviji blistala u crnom, ali svi gledali u KRISTINU!

Autor Maja Gašić

Nataša i Kristina pojavile su se na reviji obuće Stiva Medena održanoj u Beogradu, a svi su gledali i mlađu sestru Bekvalac!

Izvor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Modna revija poznatog brenda obuće, kanadskog dizajnera Stiva Medena, održana je juče u Beogradu, a ovom događaju prisustvovale su poznate ličnosti među kojima su bile Jelena Karleuša, Dunja Jovanić, Nataša i Kristina Bekvalac, kao i mnoge druge. 

Pevačica Jelena Karleuša je bila zvezda revije, a kao i obično pojavila se u skandal izdanju! Kombinezon u pink boji koji je ponela bio je sačinjen samo od tračica koje su jedva prekrivale najintimnije delove  tela. Na nogama je imala najnoviji model ovog poznatog brenda - jarkoroze čizmice sa platformom i debelom petom. Upravo ovakav model će biti hit za nastupajuću sezonu, što je moglo da se zaključi po ostalim modelima na reviji...

Pogledajte kako je izgledala Karleuša na ovom modnom događaju.

Ono što je takođe primećeno jeste da se lakovana koža vraća na velika vrata u modne tokove, kao i svetlucavi i metalik materijali...

Pogledajte neke od hit modela obuće sa revije Stiva Medena.

I najpoznatije Novosađanke, pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra, stilistkinja Kristina, prisustvovale su ovom modnom događaju. Odevene od glave do pete u crno, plavuše su privukle pažnju svih prisutnih. I dok je Nata odabrala zavodljivu i ženstvenu kombinaciju - zatvorenu haljinu pripijenu uz telo, mlađa Kristina se odluča za nešto smeliji stajling - mini suknju i ultravisoke čizme na tanku potpeticu, preko čega je nosila dug kaput.

Pogledajte kako su Nataša i Kristina izgledale na ovom događaju.

MONDO