VIDEO

NIKADA NEĆETE POGODITI KOLIKO OVA PLAVUŠA IMA GODINA: Jure je ćerkini drugari, a kad vidite naslednicu - NEMA RAZLIKE!

Autor Tamara Veličković

Barbi Porter je žena kojoj niko ne veruje koliko godina ima.

Izvor: Tiktok/thebarbieporter

Barbi Porter nije jedina žena kojoj godine ne mogu ništa. Izgled često može da zavara, posebno u današnje vreme kada su estetske operacije doživele procvat širom sveta. I najsitnije intervencije podmlađuju izgled, ali neke žene ih prosto ne vole.

Među njima je Barbi Porter koja je definitivno imala sreću kada je genetika u pitanju. Veoma je aktivna na TikTok-u, a popularnost je stekla upravo zbog izgleda koji poseduje. Redovno objavljuje snimke sa svojom 22-godišnjom ćerkom, ističući da se stalno susreću sa istim pitanjem: "Ko je majka, a ko ćerka?".

Verovali ili ne, Barbi ima 46 godina, iako mnogi korisnici tvrde da je to lako uočljivo. Ispod snimaka dobija mnogobrojne komentare koji se tiču njenog izgleda, naročito jer Barbi tvrdi da nikada nije imala estetsku operaciju. Ona i njena ćerka često pitaju ljude da pogađaju "ko je koga rodio" i kako kažu, mnogi znaju da pogreše.

"Kako je moguće da tako izgledaš?", "Svaka ti čast", "Ti si kao tinejdžerka", "Obe izgledate kao da imate 22 i vi to znate", "Pa vas jure dvadesetogodišnjaci", samo su neki od komentara. Ipak, ima i onih koji tvrde suprotno: "Vrat sve govori", "Nismo ni slepi, ni ludi", "Izvini mama, ali vidi se da si starija"...

Pogledajte snimak sa ćerkom i presudite sami:

(MONDO)