Zbogom školo...

ISPLIVALI EKSPLICITNI SNIMCI UČITELJICE IZ OSNOVNE ŠKOLE: Sara dobila otkaz posle 20 godina, njena odbrana je URNEBESNA!

Autor Tamara Veličković

Učiteljica je želela da zadrži oba "posla", ali joj škola to nije dopustila.

Izvor: Instagram/love_misssarah

Sara Džuri (40) je učiteljica i majka dvoje dece koja je dobila otkaz zbog eksplicitnih snimaka. Kako navode strani mediji, Sara je bila veoma aktivna na platformi OnlyFans, gde je plasirala pornografski sadržaj. Njen život se potpuno promenio nakon što je novinar objavio čime se zapravo bavi, zbog čega je istog momenta dobila otkaz.

Iako već 20 godina radi kao prosvetni radnik, Sara otkriva da se trudila da "sastavi kraj s krajem". Gostujući u podkastu "Dimples and The Beard", rekla je kako joj je prijateljica savetovala da se oproba na platformi za odrasle i hvalila se kako tamo zarađuje više od 10.000 dolara mesečno.

"Osećala sam se bolje sa 40 godina po pitanju mog tela, nego ikada u životu, tako da me je zaista osnažilo i konačno se osećam seksi i lepo u srednjim godinama. Nadala sam se da ću moći da se izdržavam na OnlyFans-u i da predajem, jer to volim. Razmišljajući o poslu, mislila sam da neću zaraditi nikakav novac ako nemam obožavatelje, pa sam počela da objavljujem svoju OnlyFans stranicu na Fejsbuku", rekla je ona i dodala:

"Imala sam oko 600 zahteva za prijateljstvo, sve sam ih prihvatila i počela sam da im šaljem svoj link. Tada je ovaj momak iz komšiluka saznao i tada su stvari krenule naopako", rekla je bivša učiteljica koja je prikupila 100 pretplatnika na svoj ekskluzivni sadržaj, a koji, kako kaže, nije bio "posebno eksplicitan".

"Kada sam pokrenula svoju OnlyFans stranicu, bila je besplatna. Ne možete objavljivati golotinju na stranici, možete je prodati samo iza paywall-a, tako da ništa što sam objavljivala na svom OnlyFans-u nije bila golotinja", objasnila je Sara koja sada ima oko 4.000 pretplatnika.

Pogledajte kako bivša učiteljica izgleda:

(MONDO)