ANKETA

KRASTAVAC IZ MARKETA IZAZVAO NEVERICU KOD SRBA: Zbog cene i natpisa viču "TUGA", a drugi umiru od smeha! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Najnovija fotka iz poznatog marketa preplavila je društvene mreže.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Facebook/screenshot/Beograd bez maske

Poskupljenje namirnica je tokom poslednjih meseci jedna od najaktuelnijih tema. Niko se ne raduje tome, drastični skok uticao je na mnoge i do sada smo navikli na mnogobrojne rasprave koje se tiču cena proizvoda. Ipak, jedna od najnovnijih fotki koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je haos kod Srba, ali ne zbog visoke cene.

Među povrćem koje je izloženo u jednom poznatom marketu, nalazi se krastavac, a njegov naziv izazvao je podeljena mišljenja. Kao i ispod svake namirnice, tako se i na tabli koja se odnosi na krastavac nalazila šifra za vagu, a ispod nje je pisalo: "Devojački san", dok cena po komadu iznosi "simboličnih" 69,99 dinara.

Ovu fotku objavila je stranica "Beograd bez maske" na Fejsbuku, a korisnici su brzo počeli da je komentarišu. Mnogi pretpostavljaju da je reč o šali nekoga od zaposlenih, pa su već nastale pretpostavke da će radnik dobiti otkaz, dok se drugi pitaju da li je ovo stvarno istina jer izgleda "vrlo neukusno".

Bilo kako bilo, reakcije su različite: dok je jednima smešno i zabavno, drugi smatraju da je ovo "tuga Srbije". Ovo su samo neki od komentara: "Tuga je*ote", "Je l' ovo realno?", "Vidi se da je ono prvobitno obrisano, ali fora je odlična!", "Simbolično 69", "Nov, neotpakovan", "Bleskavo ove godine", "Već vidim kako mu/joj uručuju otkaz", "Neukusno", "Ne verujem...", glasili su komentari, a onda je jedna žena napisala:

"Naš san je nađemo način da jedemo šta hoćemo, a da se ne ugojimo. To sam vam razjasnila... Nema na čemu". Pogledajte fotografiju o kojoj se bruji:

Izvor: Facebook/screenshot/Beograd bez maske

Koje je vaše mišljenje? Da li vas je ovo nasmejalo ili ne?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)