VIDEO

KAD BIH IMALA PO DINAR OD SVAKOG OCA KOJI JE TO PROBAO! Profesorka Nataša RASKRINKALA tate učenika - evo ŠTA JOJ TRAŽE!

Autor Tamara Veličković

Za profesorkom geografije Natašom ne žude samo učenici, već i njihovi očevi.

Izvor: Tiktok/yournatash

Profesorka geografije Nataša Koldston iz Teksasa napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama. Strani mediji bruje o njoj, jer je u kratkom roku prikupila oko 30.000 pratilaca na TikTok-u, a ona kaže da je uverena da je tako upravo zato što je profesorka geografije.

Ona tvrdi da su mnogi očevi njenih učenika pokušali da ostvare kontakt sa njom, kao i da su joj predlagali "vruće igre". "Kad bih imala po dinar za svakog oca koji je to probao...", rekla je Nataša, koja tvrdi da bi danas bila milionerka da je pristala na sve želje očeva i naplaćivala ih.

"Kažu da sam desetka, ali i vruća profesorka geografije, to mi automatski daje dvadeset. Šta vi mislite, da li je tako?", rekla je Nataša koja je istakla da je slobodna i da trenutno traži partnera. Ono što je zanimljivo, to je da su mnogi u komentarima pisali da je ona "razlog zašto idu u školu", pa se čini da ova profesorka ima otvoren kontakt i sa svojim učenicima.

Podsetimo, još jedna profesorka je provokativnim izdanjima ispred table izazvala burne reakcije. Reč je o profesorki hemije koja u školu dolazi u kratkoj majici sa dubokim dekolteom, otkopčanim dugmićima i kožnoj kratkoj suknji, koja jasno ističe njenu zadnjicu i zategnute noge.

Pogledajte kako Nataša izgleda:

(MONDO)