Stil

JELENA ĐOKOVIĆ U TORINU TEŠKA NEKOLIKO MILIONA: Kada čujete koliko košta jedan detalj sa glave, NEĆE VAM BITI DOBRO!

Autor Teodora Boškovski

Jelena Đoković bodrila je Novaka sa tribina, ali ono što je imala na sebi košta kao jedan stan u Beogradu...

Izvor: Profimedia

Žena Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pored roditelja, važi za najveću podršku najboljem teniseru na svetu. Nju redovno možemo da vidimo na tribinama, a ovog puta bodrila je Novaka na završnom mastersu u Torinu, tokom meča sa Stefanosom Cicipasom.

A kao što ste prethodno mogli da vidite, Jelena je nosila mali, ali upečatljivi crveni končić oko ruke, a koji kod nas ima dugu tradiciju. Kao i uvek, izabrala je sveden i elegantan stil, te je belu rolku ukombinovala sa pink suknjom na karnere. Međutim, osim crvenog končića, pažnju su privukle i njene minđuše. Iako na prvi pogled izgledaju porpilično jednostavno - crne u obliku deteline, njihova cena je ta koja mnoge ostavlja bez daha. Evo kako izgledaju izbliza ove minđuše:

Izvor: tennisTV

Reč je o minđušama prestižnog brenda, a cena ovog modela iz “Alhambra” kolekcije ide i do 120.000 dolara, odnosno 13 582 080 dinara, što je više nego što bi koštao jedan stan u Beogradu. Svaki komad je pravo remek-delo majstora zanata, a u izradi ne učestvuju samo vrhunski juveliri i zlatari, već i oni koji se bave obradom kamena i poliranjem, piše "Hello".

(MONDO)