Stil

Da li se Luki Raco smeši nova karijera? Pogledajte ko ga je naučio nešto novo

Izvor Promo

Kako bi izgledalo da umesto Slobe Stefanovića Gastro glumca, u kuhinji vidite Luku Raco, poznatog glumca u glavnoj ulozi jedne od najpopularnijih domaćih sapunica?

Izvor: Argeta

Luka možda ne zna kako da razvuče pitu, umesi kiflice i krofne, ali nam je otkrio svoj tajni sastojak za brz i ukusan obrok, ali i da na Argeta sajtu postoji posebna stranica sa receptima za razna peciva koja uvek može da pomogne. Ako se pitate da li je uspeo da posluša sve Slobine savete i napravi najukusniji hrskavi pivski hleb bez po muke – pogledajte.

Izvor: Argeta

 Hrskava i vruća korica ovog pivskog hleba zahteva samo najbolji namaz, zbog čega su se Sloba i Luka odlučili za Argetu, broj 1. mesne i riblje namaze kojima ni Evropljani ne mogu da odole. A kako bi i mogli? Posebna BEZ formula (FREE FROM) garantuje da proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, palmino ulje, veštačke pojačivače ukusa i gluten, što omogućava da pri svakom zalogaju uživate u ukusu najkvalitetnijih fileta ribe i komada mesa. Preselite omiljenu pekaru u vaš dom i budite sigurni da ste uvek u pravom društvu – onih za koje ste vi broj 1.