Stil

OMILJENI "DOKTOR" SRPKINJA POKAZAO KAKVU ĆERKU IMA: Plavuša raspametila muškarce i već hara modnim pistama - ISTA ON!

Autor Tamara Veličković

Glumac Patrik Dempsi došao je na crveni tepih u društvu supruge i najstarije ćerke, koja je ukrala sve poglede.

Izvor: Profimedia

Svako ko je gledao seriju "Uvod u anotomiju", nije odoleo čuvenom zavodniku, doktoru Dereku Šepardu. Glumca Patrika Dempsija ova uloga je proslavila, stekao je veliku popularnost, a takva situacija je i u Srbiji jer su mnogi voleli da gledaju ovu seriju. Sada se pojavio na premijeri filma "Disenchanted" u društvu supruge Džilijan i ćerke Talule.

Glumac je briljirao u odelu italijnskog luksuznog brenda, dok je njegova supruga obukla crnu elegantnu haljinu bez rukava. Ipak, najveću pažnju privukla je njihova najstarija ćerka Talula, 20-godišnja manekenka. Talula je obukla svedenu dugačku haljinu sa prorezima sa strane, a mnogi su istakli da liči na oca.

Patrik i Džilijan imaju troje dece, blizance i Talulu koja je nastarija. Bavi se manekenstvom, već uveliko hara modnim pistama i zaštitno je lice mnogobrojnih kampanja. Glumac i njegova supruga su u braku od 1999. godine i ne kriju da su imali probleme u svom odnosu. "Naš brak nije bio nešto što sam bio spreman da ostavim. Nisam se osećao kao da smo napravili sve što je potrebno. Oboje smo želeli da brak funkcioniše", rekao je glumac jednom prilikom.

Talula inače ide na časove glume, a mnogi joj predviđaju očevu karijeru. Takođe, obožava jahanje i poznato je da je veoma bliska sa svojim ocem. Često pokazuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a da li će započeti glumačku karijeru u Holivudu, ostaje da vidimo.

Pogledajte kako su izgledali sinoć:

(MONDO)