(NE)MOGUĆE?

ATRAKTIVNA BRAZILKA NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Otkrila koliko godina ima i NIKO joj ne veruje - šta mislite? (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Da li ste sigurni da možete da pogodite koliko ova žena ima godina?

Izvor: TikTok/screenshot/tiktokjulies

Genetika, način života ili nešto treće? Bilo kako bilo, blago njima! Mnoge žene mogu da se pohvale mladolikim izgledom, ali obično neki detalji ipak mogu da otkriju godine. Neke od njih su javno davale svoje "recepte" i delile tajne i trikove kojima se služe, ali ova žena je defintivno zaslužila titulu pobednice.

Ako bi postojalo takmičenje u tome koja žena izgleda najmlađe, ona bi definitivno zauzela prvo mesto. Brazilka, koja je veoma popularna na društvenim mrežama, izaziva haos na TikTok-u. Stalno dobija pitanja o godinama i sada je rešila da otkrije. Verovali ili ne, ova atraktivna lepotica ima 48 godina!

Brazilka je istakla da je stalno pitanju kako izgleda toliko mlađe, ali ona nema recept, već sreću. Svi članovi njene porodice takođe izgledaju mnogo mlađe - genetika je odigrala maestralnu ulogu! U komentarima ispod njenih snimaka stalno dobija pohvale, naročito od jačeg pola.

"Svaka čast", "E ovo je za pohvalu, deluje prirodno", "Reci nam šta radiš i kako postižeš to!", "Ja imam 25 godina i da je vidim u klubu, ladno bih joj prišao", "Čoveče, ovo deluje nemoguće", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Pogledajte kako Brazilka izgleda u snimku gde otkriva svoje godine:

(MONDO)