Bljak?

SNEŽANA BORJAN PLJUNULA 1.200 EVRA ZA SANDALE, A SVI ZGROŽENI: Muškarci ih NE PODNOSE, užasno je na šta ih podsećaju

Autor Maja Gašić

Snežana Borjan se na SP u Kataru pojavila u sandalama koje muškarci ne podnose!

Izvor: Instagram/Screenshot/snezanafi

U toku je utakmica između reprezentacije Srbije i Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru, a meč je izuzetno napet, rezultat se iz časa u čas menja! Među brojnim navijačima srpske reprezentacije, od kojih se istakao i jedan mladić u krajnje neobičnom autfitu, u Kataru se nalazi i supruga našeg fudbalera Milana - Snežana Borjan.

Atraktivna plavuša poznata po oštrom jeziku i čestim sukobima sa korisnicima društvenih mreža, objavila je na Intagramu nekoliko kratkh snimaka napravljenih pred početak utakmice, a ono što je svim upalo u oči jeste njena odevna kombinacija. Kao i obično, Snežana je od glave do pete bila u brendiranim krpicama, ali najviše se pričalo o krznenim sandalama s potpisom brenda Fendi.

Pogledajte kako je Snežana izgledala pred meč Srbija-Kamerun.

Snežana Borjan u Kataru
Izvor: Instagram/Screenshot/snezanafi

Ravne sandala koje muškarci najčešće ne mogu da smisle i smatraju ih izuzetno ružnim, iako su trend broj jedan u svetu, uparila je sa haljinom od eko kože i "Dolče i Gabana" kaišem sa ukrasnom šnalom. Inače, ovaj komad obuće košta oko 1. 200 evra, i mada pripada ženskoj kolekciji, izuzetno podseća na muški model, što je i jedan od razloga što među jačim polom nije omiljen. Osim toga, često komentarišu da takva obuća sa krznom izgleda kao da ste navukli kućnog ljubimca na noge!

Na mrežama su već osvanule uvrede na račun njenog izgleda, ali kao i obično, Snežana ne haje za komentare!

Pogledajte još neke slike Snežane Borjan iz Katara.

MONDO