Stil

KIM POSTAVLJA TRENDOVE, ALI OVO JE NAJVEĆI PROMAŠAJ IKADA! Stajling koji ne treba da kopirate zimi - IZBLAMIRAĆETE SE!

Autor Tamara Veličković

Kim Kardašijan pojavila se u stajlingu koji modni znalci nikako ne preporučuju zimi.

Izvor: Profimedia

Kim Kardašijan postavlja modne trendove u čitavom svetu. Dovoljno je da se pojavi u nekom odevnom komadu i sutradan možete da vidite milione devojaka u istom. Čak i kada su najbizarniji stajlinzi u pitanju, modni stručnjaci ističu da Kim odlično zna da barata modnim cakama i uklanja davno postavljena "pravila".

Tako se nedavno pohvalila "must have" frizurom koja je bila popularna ranijih godina. Ipak, jedan od najgorih stajlinga nastao je sinoć u Los Anđelesu. Kim se pojavila u naizgled lepoj kombinaciji - crnom mantilu, sandalama na štiklu i naočarama za sunce. Kada je izlazila iz automobila, paparaci su uslikali šta Kim ima obučeno i uverili se da je napravila potpuni promašaj.

I najbolji greše. Kim je obukla teksas šorts koji je prilično kratak. Na fotkama se jasno vidi da ne nosi čarape, kao i da se radi o šortsu sa kritičnom dužinom - na pola zadnjice. Šortsevi nisu "zabranjeni" tokom zime, ali postoje neka pravila koja definišu dobar stil.

Ukoliko želite da obučete teksas šorts kada je temperatura niska, trebalo bi da izaberete dobar par čarapa i dubokih čizama. Tek tada se duži kaput savršeno uklapa, a osim toga, brojne jesenje i zimske kolekcije nude veliki broj modela toplijih šortseva. Pogledajte kako je Kim izgledala:

(MONDO)