(VIDEO)

OD OVOGA SE SRČKA DOBIJA! EVO ŠTA SE DESI KAD MUŽ I ŽENA GLEDAJU ZAJEDNO FUDBAL: Večeras protiv Švajcarske čuvajte JEDNO

Autor Teodora Boškovski

Nedavno je osvanuo video koji će verovatno da iznervira mnoge muškarce, a evo šta se zapravo desi kada muž i žena gledaju zajedno Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Izvor: Instagram/almurph18

Obično partneri znaju šta drugoj polovini prija, a šta je izluđuje. Jednostavno, neke stvari ni pod tačkom "razno" ne bi trebalo da se rade, a pogotovo kada je fudbal u pitanju. Većini muškaraca "najvažnija sporedna stvar na svetu" predstavlja razlog za druženje, okupljanje, izbacivanje viška energije, ali i jednu vrstu ljubavi i strasti.

A jedan izazov povezan sa Svetskim prvenstvom u Kataru koji ovih dana kruži na internetu u mnogima već uveliko izaziva bes i ljutnju.

"Kad Britanka i Amerikanac žive u istoj kući..." , napisala je jedna Britanka pored snimka koja je utakmicu između ove dve zemlje na Svetskom prvenstvu u Kataru prekinula u ključnom momentu, kada je američki fudbaler trebalo da postigne gol u 93. minutu. Međutim, promašio je šansu, ali muž to nije mogao da vidi jer mu je ona isključila TV!

Ova Britanka je zatim dodala da je iskoristila šansu i našla momenat da se našali sa svojim mužem, a muškarci su u komentarima na njenom profilu izjavili da bi se zbog ovoga razveli od nje. "Uopšte nije smešno", " Da li si još uvek živa?", " Ja bih se na tvom mestu pripremio za razvod", "Slatko si me nasmejala", bili su smao neki od komentara.

Srbija i Švajcarska od 20 časova igraju za prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, a za prolaz orlovima je potrebna pobeda i to je jedini put koji vodi našu reprezentaciju u nokaut fazu.

Pogledajte i sporni video:

(MONDO)