Stil

RONALDOVA VERENICA JEDINA POŠTUJE PRAVILA OBLAČENJA NA SP: Zakopčana do grla, ali opet isto - NAKIT SAMO BLJEŠTI! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Georgina Rodrigez privukla je pažnju u Kataru dok je sa tribina bodrila svog supruga Kristijana Ronalda.

Izvor: Instagram/georginagio/Printscreen

Stižu pohvale i za Georginu Rodrigez! Verenica jednog od najboljeg fudbalera sveta, Kristijana Ronalda, oguglala je na negativne komentare kada je oblačenje u pitanju. Redovno je na udaru negativnih kritika zbog papreno skupih krpica i luksuznog nakita, kojim, kako mnogi kažu, "bode oči na svakom koraku".

Ipak, Georgina je jedina koja je u potpunosti ispoštovala pravila oblačenja u Kataru. Georgina je sa decom bodrila Ronalda na Svetskom prvenstvu, a fotkama se pohvalila na Instagramu. Portugalska reprezentacija je izgubila, ali Georgina je dobila pohvala više nego ikad.

Stajlingom je pokazala poštovanje prema ovoj zemlji - obukla je zatvorenu košulju i farmerke, ali ni ovoga puta nije izbegla skupoceni nakit koji blješti! Georgini se u jednom trenutku pridružio i popularni reper Tajga, bivši dečko Kajli Džener. Ronaldova verenica se javno zahvalila organizaciji Svetskog prvenstva.

"Hvala vam na toplom gostoprimstvu. Bilo mi je zadovoljstvo da istražim grad", napisala je. Podsetimo, Georgina je jednom prilikom oborila rekord kada je reč o najskupljem stajlingu, a sada su mnogi brujali o njenim grudima. Pretpostavlja se da je Georgina ugradila nove implante, ali ako je suditi po komentarima, retko kome se dopadaju.

Pogledajte Georginu na stadionu:

 ...a evo i fotki zbog kojih javnost bruji o njenim grudima:

(MONDO)