Stil

DŽULIJA ROBERTS OPET KRŠI PRAVILA - OVO NIKO NIJE URADIO: Haljina u centru pažnje, kad su videli šta je na njoj... MUK!

Autor Tamara Veličković

Džulija Roberts iznenadila je javnost kada se pojavila u haljini sa likom holivudskog zavodnika Džordža Klunija.

04. DECEMBRA: Glumica Džulija Roberts (C) razgovara sa novinarkom Kejti Kurik i njenim suprugom Džonom Molnerom tokom prijema za počasti Kenedi centra za 2022. koji je priredio predsednik SAD Džo Bajden, u Beloj kući
Izvor: Profimedia

Nagrade Kenedi centra dodeljuju se 45 godina i uručuju se onima koji su doprineli razvoju američke kulture. Američki predsednik dodelio je nagrade umetnicima, a među dobitnicima bio je i čuveni holivudski zavodnik Džordž Kluni. I dok je Kluni blistao od ponosa, Džulija Roberts privukla je najviše pažnje među slavnim facama.

Zgodna žena uradila je ono što niko nije. Osim što se posle dužeg vremena pojavila sa suprugom u javnosti, Džulija je obukla neobičnu haljinu luksuznog brenda. Vašingtonom je harala crna dugačka balska kreacija, ali sa Klunijevim fotkama. Glumica nije skidala osmeh sa lica, a mnogi nisu skidali pogled sa ove neobične toalete.

Iako je sinonim za Džuliju Roberts ženstvenost, glumica je ne naglašava uvek. Naprotiv, često bira "muške odevne komade", obožava odela, čak i kravate u različitim nijansama. Osim toga, Džulija je jedna od onih koji vole da krše pravila - dok se na crvenom tepihu koleginice pojavljuju u klasičnom stilu, ona bira kombinezone koji podsećaju na smokinge.

Bilo kako bilo, nema sumnje da je i ovoga puta briljirala u uniktanom izdanju. Pogledajte kako je Džulija izgledala u Vašingtonu:

 ...a evo kako glumica izgleda u odelu:

(MONDO)