Optička iluzija

ISTURILA ZADNJICU I POZIRALA NA PLAŽI, A ISPALO NEŠTO PERVERZNO! Kad vide sliku muškarcima se POVRAĆA, a ženama SMEŠNO

Autor Maja Gašić

Optička iluzija koja je sve nasmejala. Kad vidite koji detalj ima devojka u kupaćem kostimu... i vi ćete vrištati!

Izvor: tiktok/@madimarotta

Nema ničeg goreg nego kada se dugo nameštate za fotografisanje, pa vam se neko slučajno ili namerno "prišunja" i upropasti savršenu fotografiju. Zapravo, postoji nešto gore - kada vam nepoznata osoba uleti u kadar i od "nevine" slike napravi perverznu optičku iluziju.

Ovakva situacija se desila Medi Marota iz Amerike koja se kratkim videom na TikToku požalila svim pratiocima kako je od njene praktično savršene slike u kupaćem ispala "bolesna" fotka žene sa čudnim detaljem.

Kako se to desilo? Medi je zamolila prijatelja da je slika u zavodljivoj pozi na jednoj od najpoznatijih plaža na Floridi, na Majami Saut Biču. Zauzela je zavodljivu pozu, isturila zadnjicu, a onda se desio obrt - jedna žena joj je uletela u kadar. Kad je pogledala fotku odmah joj je bilo jasno da nema šanse da je objavi!

Kako se to desilo?

Iza nje je sedela devojka koja se ubacila u fotografiju samo s levom rukom i napravila optičku iluziju, a da toga nije bila ni svesna. Pod nekim čudnim uglom, njena ruka je izgledala kao da Medi ima muški polni organ!

Pogledajte video u kom Medi sve objašnjava!

Ovaj video je imao milionske preglede, a većina tiktokera je rekla da se skoro nisu nasmejali kao sa ovom optičkom iluzijom. Bilo je i onih koji su joj predložili da obriše ruku u fotošopu. Reakcije muškaraca su mahom bile da im se "povraća" od pomisli na ženu sa muškim polnim organom, dok je ženama uglavnom sve bilo presmešno.

MONDO