Pogledajte dvaput!

PUKLA BRUKA NASRED ULICE! PA, ZAR BAŠ TAMO DOLE? Điđi Hadid u najužem kombinezonu, a svi gledaju šta je to IZMEĐU NOGU

Autor Maja Gašić

Điđi Hadid pojavila se u ležernom kombinezonu koji bi mnoge postideo.

Izvor: Profimedia

Điđi Hadid (27) manekenka za koju svi kažu da ima istančan, besprekoran smisao za modu, desio se gaf o kome će se dugo pričati. Ova mama dvogodišnje devojčice koju je dobila sa pop senzacijom Zejnom Malikom, obrukala se kao niko!

Điđi su paparaci uslikali i neformalnom izdanju i sa vrlo malo šminke, ali nije to izazvalo pažnju javnosti. Manekenka je obukla crni kožni mantil u maniru ranih 90-ih i trikotažni sivi kombinezon koji se pripija uz telo. Na nogama je nosila crne lakirane gležnjače sa belim šavovima, a u rukama je imala malu torbu.

Opušteno i trendi, reklo bi se na prvi pogled, ali na mrežama su odmah primetili detalj koji, kada se dogodi, svaku ženu postidi. Topli kombinezon je bio toliko uzan da se usekao u intimne delove i stvorio efekat "kamiljeg kopita".

Boja kombinezona takođe nije bila najsrećnija - pri određenom osvetljenju delovalo je kao da na nekim mestima, tačnije baš na međunožju, postoje mokre fleke, tako da je izgledalo kao da se manekenka upi*kila.

Pogledajte slike Điđi Hadid koje su izazvale burne reakcije na mrežama.

"Nadam se da je greška i da mi se samo učinilo", "Reklo bi seda ima tamnu fleku na najzanimljivijem mestu", "Ovaj kobinezon je definitivno najgori", "Điđi bi trebalo da bude pažljivija pri odabiru odeće", "Auuu, kakva bruka. Pa zar baš među nogama fleka...", komentarisali su na mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MONDO

Tagovi