Stil

Peglanje može biti i zabavno! Peglajte odeću brže i jednostavnije nego ikada

Izvor Promo

Koliko puta vam se desilo da žurite na važan sastanak a ne znate šta da obučete jer niste stigli da ispeglate omiljenu odevnu kombinaciju?

Izvor: Promo/lukkien.com

Peglanje može biti suvišan i nepoželjan zadatak za većinu ljudi, što može dovesti do dobro poznate stolice sa hrpom odeće koja čeka da se ispegla i stavi u ormar.

Ali, sa najnovijim tehnologijama i naprednim karakteristikama koje pružaju moderne pegle, ovaj zadatak sada je lako pojednostaviti i ubrzati kako bi imali više vremena za sebe i svoje najdraže, ali i uvek imali savršeno uređenu odeću, bez obzira na vrstu tkanine.

Kada nam je odeća koju nosimo uredna i ispeglana, odmah se bolje osećamo, a peglanje pomaže i u održavanju odeće kako bi nam omiljeni komad što duže trajao. Para iz pegle omekšava našu odeću i vraća je u prvobitno stanje, produžujući njen životni vek, tako da je možemo nositi duže i češće.

Parna stanica Philips PerfectCare 8000 garantuje peglanje bez progorevanja sa svojom jedinstvenom tehnologijom OptimalTEMP, odnosno, peglanje na jednoj optimalnoj temperaturi koja je pogodna za sve tkanine i koja u kombinaciji sa snažnom parom daje savršene rezultate, bilo da peglate svilu ili teksas. Iz tog razloga, peglu možete bez brige ostaviti upaljenu na tkanini – ništa se neće dogoditi! Osim toga, nećete morati da brinete o nalepnicama na odeći i prilagođavati temperaturu – ona je uvek optimalna za svaku tkaninu koja se može peglati. Nema potrebe za razvrstavanjem odeće prema sastavu niti prilagođavanja temperature i čekanja da se pegla zagreje ili ohladi.

Izvor: Promo/lukkien.com

Uz to, pegla se automatski gasi nakon 10 minuta neaktivnosti pa više nećete morati da brinete jeste li ugasili peglu pre izlaska iz kuće.

Uz sve navedeno, funkcija koja takođe doprinosi brzini i jednostavnosti peglanje jeste i funkcijaSpeed Mode pomoću koje se ispust pare prilagođava brzini peglanja što znači da što brže pomerate peglu, ona ispušta više pare. Snažan, neprekidan mlaz pare sa pritiskom od 8.5 bara efikasno uklanja čak i najtvrdokornije nabore na najdebljim tkaninama. Automatskim ispuštanjem pare probajte da ispeglate haljine, jakne, sakoe, košulje, pantalone, suknje...

Sa parnom stanicom Philips PerfectCare 8000, možete peglati i vertikalno. Parna stanica će prepoznati vaše pokrete u svim smerovima, i usmeriti mlaz pare tamo gde treba, a važna je i činjenica da je pegla izuzetno lagana - teška svega 800g.

Ako vas zanima koliko dugo ćete moći da peglate, ne morate brinuti jer parna stanica ima kapacitet rezervoara za vodu od 1.8L pa možete neprekidno peglati i do 2 sata.

Jedan od najvećih problema kada se radi o peglanju jeste skupljanje kamenca. Zahvaljujući sistemu za čišćenje kamenca, ova pametna parna stanica sama kamenac prikuplja neprekidno, a lampica i zvučni signal će vam javiti kada je vreme za čišćenje. Da bi to bilo što ređe, najbolje je da u rezervoar sipate vodu iz česme i demineraliziranu vodu u odnosu 50:50.

Činjenica je da su parne stanice veće od klasičnih pegli, svojim dizajnom se uklapaju u svaki prostor, a ne sme se zaboraviti ni to da zahvaljujući vertikalnom načinu za peglanje nije potrebna ni daska.

Uz Philips parnu stanicu možete peglati i do 40% brže u odnosu na tradicionalnu peglu i peglanje učiniti bržim, lakšim i zabavnijim kako bi imali više vremena za stvari koje su zaista bitne – igrajte se sa decom, idite u bioskop, prošetajte psa, popite kafu sa porodicom i prijateljima i ne brinite, pegla je isključena.

Tagovi