Stil

IVANA KNOL PARADIRA STADIONOM, SVI GLEDAJU U ČIZME: Niko ih do sada nije nosio, a ona muku muči u njima! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Čizme hrvatske navijačice Ivane Knol privukle su veliku pažnju na utakmici polufinala Svetskog prvenstva.

Izvor: Profimedia

Ivana Knol, navijačica Hrvatske koja je proglašena najzgodnijom, ne prestaje da izaziva burne reakcije u javnosti. Obožava da se oblači provokativno, šeici su je snimali mobilnim telefonom, a snimak koji prikazuje kako Ivanu izbacuju sa stadiona zapalio je mreže. Uvek je u odeći sa motivima šahovnice, ali ovoga puta najveću pažnju privukle su do sada neviđene čizme.

Ivana je na utakmicu došla sat i po ranije, a opredelila se za svetlije farmerke, top kojim je istakla bujno poprsje i čizme u istom dezenu. Nekoliko puta ih je nameštala, pa ni ne čudi zašto se toliko bruji o modelu koji je izabrala. S obzirom na to da se na tribinama našla u blizini jednog Meksikanca, atraktivna Hrvatica je u jednom trenutku stavila na glavu i sombrero.

Podsetimo, Ivana se 2016. godine takmičila za Miss Zagreba. Nije uspela da pobedi, ali je proglašena drugom pratiljom. Nešto kasnije, iste te godine, Ivana je želela da osvoji titulu i na izboru za Miss Hrvatske. Uspela je da uđe u finale kao Miss dijaspore, ali ni tada nije uspela da osvoji krunu. Pre nekoliko dana isplivao je snimak na kom se vidi kako je lepa Hrvatica izgledala ranije.

Podsetimo, britanski The Sun, američki The New York Post i austrijski Heute samo su neki od svetskih medija koji su pisali o Ivani. Verovali ili ne, Hrvaticu je od početka Svetskog prvenstva zapratilo više od pola miliona ljudi. Pogledajte kako je Ivana izgledala:

 ...kao i još neke njene fotke:

(MONDO)