Stil

Evo zašto Beograd trenira u ovom lancu fitnes centara

Izvor Promo

Želite da uvedete zdrave navike u život i krenete sa treningom? Bilo da je vaš cilj gubitak kilograma, vitka linija, više mišića ili kondicija, evo tri razloga zašto bi to trebalo da uradite upravo u Non Stop Fitness centrima.

Izvor: Promo

JEDNA ČLANARINA- NEOGRANIČEN TRENING
Non Stop Fitness nudi jednistven i All Inclusive koncept treninga, kao i pristup svim lokacijama 00-24h, sedam dana u nedelji. Za vežbače ovo znači da kupovinom jedne članarine imaju neograničen pristup teretani, kardio zoni, neograničen pristup grupnim treninzima, kao i ženskoj teretani u toku jednog meseca. Kada su u pitanju grupni treninzi, u rasporedu ćete pronaći preko čak 180 termina treninga nedeljno, na svih 8 lokacija. Od pilatesa, do cardio box-a, pa sve do popularnog Spinning treninga na biciklima. Švedski standardi vežbanja, po najboljoj i najpovoljnijoj ceni u gradu, na vama je da odaberete trening.

Izvor: Promo

LAK PRISTUP
Non Stop Fitness objekti nalaze se na 8 ključnih lokacija u gradu, sve su lako pristupačne i jako dobro povezane sa svim delovima grada. Lokacije su prostrane i opremljene kvalitetnim spavama za vežbanje, tako da odgovore na potrebe vežbača svih nivoa. U svakom od 8 centara vežbači mogu koristiti teretanu, kardio zonu, salu za grupni fitnes, zonu za istezanje, kao i posebno izdvojenu žensku teretanu gde treniraju samo devojke. Svojom članarinom upravljate putem njihove besplatne aplikacije za članove, brzo i lako.

SVI SU DOBRODOŠLI
U svim njihovim fitnes centrima osetićete se dobrodošlo i kao deo zajednice. Od ljubaznog osoblja sa recepcije, do stručnih trenera, svi su raspoloženi da vam pomognu ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za trening. Non Stop Fitness je mnogo više od fitnes centra, to je zajednica ljudi koja svakodnevno raste i trenira. Složićete se da je lakše doći do cilja kada imate podršku. Na njihovom instagram profilu možete ispratiti aktuelna dešavanja i uvek biti u toku.

U saradnji sa Non Stop Fitness ekipom pripremili smo vam sjajan giveaway. Učešćem imate priliku da osvojite čak 5 jednomesečnih All Inclusive članarina za ovaj fitnes centar. Više detalja pronađite ovde.

Izvor: Promo