Stil

ARAPSKA LEPOTICA U PRIPIJENOM KOMBINEZONU ZAPALILA KATAR: Blješti na kilometar, niko ne skida pogled i poštuje PRAVILO!

Autor Tamara Veličković

Pevačica Balkis Fati očarala je Katar svojom pojavom, a svet se pita ko je zanosna lepotica.

Izvor: Profimedia

Svetsko prvenstvo se završilo, a ceremonija zatvaranja bila je pravi spektakl! Nastupale su najveće zvezde arapskog šoubiznisa, ali kada se Balkis Fati pojavila, činilo se da je sve na trenutak stalo. Atraktivna brineta je svojom lepotom "zapalila" Katar i danas društvene mreže bruje o njoj.

Svi se pitaju ko je zanosna lepotica, naročito zbog efektnog izdanja u kom se pojavila. Mnogi su je pohvalili jer poštuje pravila oblačenja u ovoj zemlji, a ujedno uspeva da isprati poslednje modne trendove. Balkis se pojavila u zlatnom kombinezonu koji je blještao, a koji potpisuje luksuzni brend Valentino i perjanom ogrtaču koji je privukao mnogo pažnje. Celokupan stajling upotpunila je skupocenim nakitom i neobičnim zlatnim detaljima u kosi.

Inače, Balkis je jedna od najpoznatijih žena u Emiratima. Ona ima zvezdu slavnih u centru Dubaija, a njena voštana figura izložena je u muzeju "Madam Tiso" u Dubaiju. Ima 34 godine i muzikom je počela da se bavi 2013. godine. Od tada ređa mnogobrojne hitove i jednom prilikom je otkrila da bi bila profesor, da se ne bavi pevanjem.

Takođe, Balkis je bila u braku sa biznismenom iz Saudijske Arabije Sultanom Bin Abdulatifom, ali su se prošle godine razveli. Par ima četvorodišnjeg sinčića Turkija. Pogledajte kako je sinoć izgledala:

(MONDO)