Stil

DŽEJ LO U ČIZMAMA KOJE SRPKINJE GODINAMA OBOŽAVAJU! Najbolji model za zimu - trendi, a ne propuštaju kišu i sneg (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Dženifer Lopez ima nepogrešiv modni stil, a čizme koje nosi oduševiće svaku Srpkinju!

Izvor: Profimedia

Dženifer Lopez, žena koja je nebrojeno puta osvojila titulu modne ikone, ponovo dokazuje da ima nepogrešiv ukus. Čak i kada su kežual izdanja u pitanju, latino diva postavlja standarde u svetu mode. Mnoge devojke žude za garderobom koju nose poznate ličnosti, a poslednje izdanje Džej Lo oduševiće svaku Srpkinju iz prostog razloga - vrlo lako može da se iskopira od glave do pete.

Džej Lo uslikana je na ulicama Los Anđelesa u neodoljivoj kombinaciji za zimu. Obukla je farmerke tamnijeg teksasa, krzneni kaput i čizme, odnosno popularne "kanađanke". Kanađanke važe za omiljeni model u hladnijim mesecima. Godinama ne gube popularnost - lako se kombinuju, a ne propuštaju vodu.

Verovali ili ne, čuvene kanađanke pojavile su se pre 49 godina. Kada su prvi put predstavljene 1973. godine, niko nije ni slutio da će postati klasik. Žute čizme odlikuje neverovatna izdržljivost tokom vlažnog i kišovitog vremena, a danas su najprepoznatljivija obuća koja je ikada napravljena.

Izvor: Profimedia

Još jedan benefit koji ove čizme imaju, jeste taj da nikada ne izlaze iz mode. Nije važno kada ih kupujete, uvek ćete biti u trendu, a slažu se uz sve - od haljina i suknji, do farmerki, pa čak i sportskih izdanja. Kome verovati ako ne Dženifer Lopez, vlasnici laskave titule?

Pogledajte još neka zanimljiva izdanja Džej Lo:

(MONDO)