FOTO

KAO DA SI NA SEBE STAVILA DEO MUŠKOG POLNOG ORGANA! Kendal iskeširala 7.300 €, svi je OCRNILI - najružnija jakna ikad?

Autor Tamara Veličković

Kendal Džener pohvalila se novom jaknom, a za samo par minuta našla se na udaru negativnih kritika.

Izvor: Profimedia

Zarađuje milione, ali to ne znači da uvek dobije pohvale za ono što obuče. Ovoga puta, jakna Kendal Džener postala je predmet ismevanja na društvenim mrežama. Manekenka trenutno odmara na planini, odakle je podelila fotku i stajlingom izazvala burne reakcije.

Obukla je tamne farmerke, kaubojsku šubaru i bomber jaknu koja ove godine važi za glavni trend. Tamnozeleni model privukao je mnogo pažnje, pa korisnici društvenih mreža ne staju sa komentarima. Mnogi su istakli da je jakna "čudnog oblika", naročito jer Kendal u njoj pozira sa rukama u džepovima.

Verovali ili ne, ova jakna košta oko 7.300 evra, a potpisuje je luksuzni brend Loewe. Čini se da cena ne predstavlja problem najvećim trendseterkama, s obzirom na to da na stranici piše da je rasprodana. Osim toga, ovaj model može da se pronađe i u crnoj boji, a mnoge korisnike je podsetila na delove tela.

"Užasna jakna", "Ovo je kao kesa za smeće", "Verujem da je topla i udobna, ali ova jakna izgleda kao deo muškog polnog organa", "Podseća me na dve vreće Deda Mraza", "Ovo ne bih nosila ni da je za džabe, a ne da dam tolike pare", glase samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte izdanje koje je takođe napravio pompu:

(MONDO)