VIDEO

KOMŠIKA, HOĆEŠ DA NOSIŠ TAJ SAKO? - MA VAŽI, AJ TI AKO SMEŠ! Kupila ga u seknd hend butiku, a u džepu... JEZIVA PORUKA

Autor Tamara Veličković

Pohvalila se novim komadom iz seknd hend butika, ali kada je videla poruku u džepu, ne želi ni da ga proba, a kamoli nosi.

Izvor: shutterstock/Tiktok/Jelena_mua

U Srbiji je sve više popularna kupovina "iz druge ruke" - cene su povoljnije, komadi markirane garderobe isplativi, a žene odlično znaju kako da ih kombinuju. Ponekad se dese i nepredviđene stvari, poput tajne poruke koja se nalazila u džepu sakoa. Jedna žena se počastila njime i otišla kod komšinica da se pohvali.

Niko nije ni slutio da se u džepu nalazi poruka koju je jedna od žena pronašla prilikom isprobavanja čuvenog sakoa. "Komšinica otišla u seknd hend, kupila neki kaput, sako, šta je već. Došla je kući kod nas da se pohvali kako izgleda, zavukla ruku u džep, kad u džepu poruka. Otvara poruku, a u poruci piše 'U ovome da me sahranite'", ispričala je kroz smeh korisnica Tiktoka koja se potpisuje kao Jelena na ovoj mreži.

Dok se u pozadini čuo smeh, Jelena je upitala komšinicu da li će nositi sako. "Komšika, hoćeš da nosiš taj sako?!", pitala je i dobila odgovor da joj ne pada na pamet. "Tajna poruka u sakou. Ja sam ovo jedva snimila jer mi je ispričala pre snimka, pa se dobar deo snimka jedva suzdržavam da se ne smejem", stoji u opisu ovog videa koji je mnoge nasmejao.

Izgleda da poruka nije jedino što se može naći u komadima iz seknd hend prodaje. Brojni korisnici izneli su svoja iskustva, a neki od njih su nalazili i novac. "Ja našao 50 evra", "Slatko, moja tašta našla 100 čeških kruna. Živa istina... Častila nas", "Neko je hteo da se našali sa mušterijama", neki su od komentara ispod ove objave.

Pogledajte snimak koji je postao viralan:

(MONDO)