VIDEO

POZNATI ODUŠEVLJENI POKLONOM TOMA KRUZA ZA PRAZNIKE: Svake godine je isti, "krckaju" ga do MARTA, a niko ne sluti RAZLOG

Autor Tamara Veličković

Slavni glumac svake godine kupuje isti poklon poznanicima i kolegama koji su oduševljeni i čuvaju ga k'o "oči u glavi".

Izvor: YouTube/BBC Radio 1

Slavni glumac Tom Kruz nema dilemu kada su pokloni u pitanju. Njegove misli nisu okupirane pronalaskom načina da zadovolji svačiji ukus. Rešio je sve po kratkom postupku - svima pokloni isto i da stvar bude zanimljivija, apsolutno svi su očarani njime. Njegovo iznenađenje je već godinama tradicija, što su potvrdile brojne slavne kolege.

Kobi Smalders, glumica koja je publiku osvojila ulogom u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", gostovala je u emisiji Džimija Falona i tom prilikom govorila o novogodišnjim praznicima. Najviše ovacija publike dobila je zbog oduševljenja koje ne krije zbog poklona Toma Kruza. Njih dvoje su 2016. godine snimali film "Jack Reacher" i od tada su u dobrim odnosima.

"To je kolač od bele čokolade i kokosa, pa moram da priznam da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svako malo uzmem tek sitan komad. Ne znam zašto, nisam ni ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno. Verujte mi na reč", rekla je glumica, dok je voditelj potvrdio da i on dobija isto.

Iznenađenje slavnog glumca je toliko popularno, da ga kolege nazivaju "Kolač Toma Kruza". O njemu su poznati nekoliko puta govorili, a među njima su Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden. Ipak, ono što je zanimljivo, to je razlog zbog kojeg Tom Kruz čašćava sve redom. Niko nije ni slutio zašto to radi, sve dok jednog dana nije dobio pitanje.

"Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i priprema koje prolazim zbog filmova. Zato ga šaljem svima", rekao je glumac, a ovaj kolač ima dva prodajna mesta u Kaliforniji. Dakle, ako ne želite da se gojite, poklanjajte slatkiše najbližima. Pogledajte kako kolač Toma Kruza izgleda:

(MONDO)