Stil

DRAGANA KOSJERINA OBOŽAVA ODEĆU IZ 1986. GODINE: Usred decembra nosi ovo - "Bravo, nije završila u kontejneru"

Autor Tamara Veličković

Dragana Kosjerina ponosno nosi odevne komade iz 1986. godine i odlično kombinuje prolećni stajling u decembru.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Da se moda stalno ponavlja i vrti u krug, dokazala je Dragana Kosjerina. Atraktivna voditeljka svojim izdanjima često privlači pažnju i oduvek dobija komplimente na račun modnog stila. Odiše elegancijom, jednostavnim i jednobojnim odevnim komadima, a neretko se dešava da obuče nešto što je staro i po nekoliko decenija.

Tako se ovoga puta pohvalila odećom iz 1986. godine i dobila mnoštvo pohvala. Reč je o crvenoj košulji čiji je materijal namenjen za proleće, ali voditeljka je pokazala da se odlično uklapa i u prazničnu atmosferu. Dragana ne krije da uživa u nošenju mamine garderobe, pa je otkrila zašto ova bluza ima posebno značenje za nju:

"Komad maja u decembru... I mamina svilena košulja iz '86", napisala je Dragana u opisu fotografije. Čak su i modni znalci nekoliko puta isticali ovu caku: kada nemate šta da obučete, bacite pogled u garderober starijih ukućana i sigurno ćete pronaći nešto što nema rok trajanja! Ni majka Dragane Kosjerina nije odolela, a da ne prokomentariše:

"Bravo... Nije završila u kontejneru", napisala je.

Inače, Dragana je ranije jednom prilikom pokazala koji joj je omiljeni autfit, a definitivno je da obožava mamin uticaj. "Bila sam ona devojčica koja u velikim maminim cipelama lupka po kući. Jedva sam čekala da nosim košulje i sakoe poput njenih… I danas, kada obučem neku kombinaciju koja mi zaliči na njen stil, osećam se važno i snažno! Za mame, za našu inspiraciju", napisala je Kosjerina iuz fotku na kojoj je u farmerkama i deseniranom punijem sakou i beloj bluzi.

 Pogledajte jedno od najelegantnijih izdanja voditeljke:

(MONDO)