FOTO

MAGDALENU NIKO NIJE PRIMETIO PORED IVANE KNOL: Rešila da se obračuna - u vešu kraj jelke, SILIKONI samo što ne popucaju!

Autor Tamara Veličković

Magdalena Keškić, hrvatska navijačica koja živi u Nemačkoj proslavila je Božić u donjem vešu.

Izvor: Instagram/lenakeskic

Tokom Svetskog prvenstva brojne navijačice bile su u centru pažnje. Ivana Knol definitivno je stekla ogromnu popularnost, toliko da Magdalenu Keškić niko nije ni primetio. Iako je sve vreme boravila u Dohi, čime se redovno hvalila na društvenim mrežama, nije izazvala toliku pažnju.

Rešena da je privuče, Magdalena je proslavila Božić provokativnim izdanjem, pozirala je ispred jelke u donjem vešu plave boje. Promenila je nekoliko poza i u prvi plan istakla svoje bujne obline, dok su silikoni postala glavna tema komentara. "Da nisi preterala?", "Zgodna je, šta fali", "Dobro izgledaš", glasili su samo neki od njih.

Inače, malo ko može da poveruje da Magdalena ima samo 20 godina. Jednom prilikom je istakla da uživa u pažnji, ali i da joj publicitet nije bio potreban.

"Ceo grad, bukvalno ceo grad je tražio fotografiju sa mnom", pohvalila se. Na pitanje da li je upoznala neke od hrvatskih fudbalera, odgovorila je: "Ponuda imam, ali nisam još poželela nikoga da upoznam. Ne mogu da kažem od koga su stigle, ali još ih držim na distanci. Pa, Modrić je najbolji. A posle njega? Gvardiol nije loš, kao ni golman Livaković".

Pogledajte kako Magdalena izgleda i kako je proslavila Božić u donjem vešu:

(MONDO)