Moda&Stil

ANA IVANOVIĆ DOŠLA U BEOGRAD ZBOG JEDNOG! Pokazala otmenost na delu, a Džajina kćerka iznenadila mnoge - ŠTA TO NOSI?

Autor Teodora Boškovski

Ana Ivanović je tokom otvaranja svoje kozmetičke linije zasenila mnoge, a tu je bila i njena snajka Dragana Džajić...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nekadašnja naša najbolja teniserka, Ana Ivanović pojavila se danas u Beogradu u jednom tržnom centru, kako bi promovisala svoju prvu kozmetičku liniju sa njenim potpisom. Društvo su joj pored roditelja, pravili i brat i snajka Dragana Džajić, kćerka nekadašnjeg fudbalera Dragana Džajića.

Ana je i ovog puta pokazala svoju odmerenost i prirodnost, te se tako i obukla. U skladu sa prilikom izabrala je elegantne sive pantalone do gležnjeva i oker sako na pruge ispod kojeg je obukla sivkastu rolku. Na nogama je imala crne špicaste štikle. Kontrast je celom modnom izdanju pridavao jedan komad nakita koji je Ana jasno istakla preko podvrnutih rukava sakoa. U pitanju je sat brenda "Rolex", čiji je Ana i ambasador, a čija cena iznosi oko 15.000 evra.

"Drago mi je što mogu da predstavim svoju kozmetičku liniju u svojoj domovini, što mi je blisko srcu! Rukovodili smo se principom da je prirodno, efikasno i odgovorno", rekla je na otvaranju Ana Ivanović i poželela svima srećne praznike.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na otvaranju oštrom oku fotografa nije promakla ni kćerka nekadašnjeg fudbalera, Dragana Džajić - Dragana Džajić koja je inače udata za Aninog brata. Međutim njen stajling je bio sušta suprotnost od naše teniserke, te je njena odeća bila skladnija za planinu, nego za jedan ovakav događaj. Ona se odlučila za bele helanke i rolku, kao i kaput koji je ogrnula preko ramena. Ono što je mnogima zapalo za oko jesu gojzerice na nogama - čizme za planinu.

Pogledate u galeriji kako su izgledale:

 (MONDO)