VIDEO

OBUČE RADNI KOMBINEZON, SEDNE NA TRAKTOR I ODBIJA MUŠKARCE: Pokazala kako izgleda van posla, bračne ponude pljušte!

Autor Tamara Veličković

Ela je farmerka koja je veliku popularnost stekla na društvenim mrežama.

Izvor: tiktok/@ellaburnettfarmingxx

Mlada Engleskinja Ela Burnet stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Devojke joj se dive, muškarci se bore, a ona ne prestaje da pokazuje koliko je predana radu. Mnogi su je proglasili najzgodnijom farmerkom na svetu. Ela pokazuje kako izgleda život na farmi i koliko uživa.

Njeni snimci broje nekoliko hiljada progleda, a obično uključuju vožnju na traktoru, brigu o životinjama i njihovim uslovima života. Ela se ne libi da pokaže kako izgleda u radnom kombinezonu koji je njena svakodnevna "modna kombinacija". Ipak, kada je pokazala kakvu figuru krije ispod njih, tako su bračne ponude planule.

U jednom videu, objavljenom tokom leta, upitala je svoje obožavatelje: "Počinje li još neko da gubi razum na ovoj vrućini?", a onda je skinula kombinezon i pohvalila se vitkom linijom. Ako pogledate komentare ispod njenih snimaka, videćete da je muškarci u velikom broju zovu na vožnju traktorom, dok drugi uporno pitaju: "Može krug?".

Ela je u jednom snimku pokazala kako izgleda van radnog kombinezona. Obukla je nekoliko različitih kombinacija i time još više oduševila jači pol. Svi su istakli da im se dopada što nikada nije vulgarno obučena, kao i da je dokaz da lepota može da se prikaže bez vuglarnih odevnih komada koji previše otkrivaju.

Pogledajte kako Ela izgleda van posla:

(MONDO)