ANKETA

ZNAČI U KOMU DANAS KAD NISAM PAO! ŽENE, DA LI STE NORMALNE?! Srbin napravio haos - zbog GROZOTE jedva obavio nuždu!

Autor Tamara Veličković

Kada je opisao zašto su žene toliko neuredne, nastala je polemika na društvenim mrežama.

Izvor: Shutterstock/QBR/Redit

Da li se po muškom i ženskom javnom toaletu može prepoznati ko je uredniji? Jedan Srbin nije krio bes kada mu je u firmi onemogućen odlazak u muški wc. On je na Reditu objasnio da nije radio, zbog čega je bio primoran da nuždu obavi u ženskom. Kako kaže, "dobro u komu nije pao" kada je video kako izgleda. Svoje iskustvo podelio je javno, a čitavu priču započeo je rečenicom: "Zašto su žene toliko neuredne?". Njegovu objavu prenosimo u celosti:

"Znači u komu danas kad nisam pao! U firmi muški wc nije bio u funkciji i morao sam da uđem u ženski. Onoliku količinu tampona, kose i ostale kojekakve prljavštine skoro nisam video. Znam da su i ranije kačili obaveštenja na taj wc da obrate pažnju na higijenu, čak su se nešto i popi*kale međusobno ko prlja, ali nisam tome davao neki značaj, ženska posla... Ja slušao prepucavanja i smejao se.

Takođe, radio sam i popis, stanovi u kojima su živele studentkinje ili devojke gde žive same, gotovo su uvek ličili na svinjac. I to se vidi da nije čišćeno nedeljama, ako ne i mesecima. Tepih us*an, prljavštine svuda, puno kojekakvih mrva, trunja, znači svinjac. Kod muških retko koji je bio prljav, daleko su od uglancanih, ali je čisto. To je ono što sam primetio.

Izvor: redit

Žene, koji vam je đavo i što tako? I kad sam bio po ekskurzijama uvek tako, linjate se, krvarite, a wc kad god sam imao priliku da vidim, kao istočni front. Mislim. jeste da svakog boli uvo za wc u hotelu na ekskurziji, ali ono šta žene ostave je strašno. Koji vam je đavo, što ste tolko neuredne?", glasila je objava objavljena pre sat vremena.

Komentari su tek počeli da se nižu, a ako je suditi po prvih nekoliko, većina ljudi se slaže da su žene neurednije od muškaraca.

"Igrom slučaja sam živeo sa tri cimerke i mogu da potvrdim. Dlake svuda! Veš pobacan, razna pakovanja i kese svuda. Čast naravno izuzecima. I ne, živeti sa tri cimerke nije kao u američkim filmovima gde se gole tuku jastucima", "Ja kapiram da je na ženama veći pritisak da budu uredne. Pa dok namesti šminku, frizuru, nokte i šta sve ne, pa plus osnovna higijena, brate, ne ostane ti vremena da paziš na ostale stvari. Ja se zaperem malo i ispod miške, umijem se i odoh na posao. Za žene je to sat vremena spremanja", glasili su komentari.

Kakvo je vaše mišljenje?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)