Stil

TATIN SIN ILI NEŠTO DRUGO? MILIONER SE KUPA U PARAMA: Privatne jahte, avioni, žurke i mnoštvo devojaka - ODAKLE MU VIŠE

Autor Teodora Boškovski

Milioner Den Bilzerijan popularan je po svom raskalašnom načinu života. Ovo je samo delić toga!

Izvor: Instagram/screenshot/danbilzerian

MilionerDen Bilzerijan (42), iz senke anonimnosti u svetlo popularnosti prešao je vrlo brzo - zahvaljući svom raskalašnom načinu života koji se uglavnom sastoji od basnoslovnih žurki, nedozvoljenih supstanci, alkohola i pokera, a koji često promoviše na društvenim mrežama.

Jahte, privatni avioni, skupocene vile, oružje i mnoštvo devojaka samo su neke od stvari koje su su deo njegovog svakodnevnog življenja. Veruje se da je Bilzerijan  "težak" više od 100 miliona dolara, a svi se pitaju odakle mu toliki novac. Da li je u pitanju "tatin sin" ili nešto drugo?

Bilzerijan tvrdi da je zaradio veliki deo svog bogatstva kao profesionalni igrač pokera. Kako on kaže, njegoo bogatsvno ne prelazi više od 200 miliona dolara. Njegov kockarski život počeo je još na koledžu, tačnije nakon što je izbačen sa obuke za mornaričke foke - elitne jedinice obučene za razne misije poput protivterorističkih napada, talačkih kriza i ostalih operacija po potrebi.

U jednom intervjuu, rekao je da je "švorc" zbog kockarskih gubitaka i da je bio primoran da proda svoje oružje za 750 dolara, a koje je kasnije uvećao i tako malo po malo počinje njegova profesionalna karijera u pokeru. Prema njegovim rečima, najviše što je ikada izgubio u jednom danu bilo je 3,6 miliona dolara.

Izvor: Instagram/screenshot/danbilzerian

"Osvojio sam preko 50 miliona dolara igrajući poker. Ko je to još uradio?”, izjavio je on jednom prilikom. Međutim, kao i u svemu, uvek postoji i druga strana medalje. Inače, Den je sin kontroverznog prevaranta sa Volstrita, Pola Bilzerijana, koji je bio u zatvoru zbog prevare sa hartijama od vrednosti davne 1989. godine. Savezne vlasti provele su tri decenije u potrazi za 62 miliona dolara koje mu je naloženo da vrati 1991. godine. Međutim, Pol je svoju imovinu godinu dana ranije preneo na mrežu "ofšor" kompanija i porodičnih fondova , gde se veruje da je na taj način želeo da "sakrije" svoju imovinu i prenese sinovima, Adamu i Denu.

Osim ovih špekulacija, Den je deo novca zarađivao i preko ulaganja u kriptovalute, a takođe je osnovao svoj brend za prodaju proizvoda od kanabisa. Popularnost mu je iz godine u godinu rasla, isto tako kao i stres. A njegov hedonistički način života doveo je ga je do dva srčana udara pre 35. godine, kako je i sam rekao jednom prilikom.

Pogledajte delić njegovog života:

 (MONDO)