Stil

KAD ČUJETE ŠTA STIŽE U SRBIJU, ŽURIĆETE KUĆI POSLE POSLA: Ova zabava u trenu popravlja raspoloženje!

Izvor Promo

Svi ljubitelji serija i filmova znaju koliku moć televizijski sadržaj ima. Samo par minuta posvećene pažnje eliminiše naporan dan, okuplja porodicu u trenu i stvara osećaj dobrog raspoloženja - sa razlogom.

Izvor: Nick Starichenko/Shutterstock

Brojni psiholozi su raznim istraživanjima utvrdili da je više od 70 odsto osoba koje su pretplaćene na specijalizovane striming platforme, izrazito srećne nakon gledanja serija i filmova. To su objasnili činjenicom da mozak, tokom praćenja radnje koja vas je zainteresovala, ne prestaje da luči dopamin, poznat i kao “hormon sreće”.

Ko sebi ne bi obezbedio svakodnevnu dozu pozitivne energije, naročito u periodu užurbanog tempa koji nam savremeni život nameće? U Srbiju je stigao novitet koji će obradovati sve one koji vole da “bindžuju” seriju, ali i one koji žele da jednim klikom imaju sve u jednom - popularni film, odličnu sliku, prevod na srpski jezik i zaobilaženje gubljenja vremena na očitavanje istog. Reč je o SkyShowtime striming platformi koja je zvanično proslavila svoj početak i kod nas!

Ne pitajte se šta poseduje, jer ćete prijavom postići brojne benefite. Imaćete pristup raznovrsnom zabavnom sadržaju, najtraženijim i najpopularnijim serijama i filmovima i doživotno možete da ostvarite 50 odsto popusta na standardnu cenu mesečne pretplate. Sve što treba da uradite, jeste da se prijavite preko skyshowtime.com i umesto 700 dinara, sadržaj svetske klase ćete plaćati samo 350 dinara!

Spremite kokice i uživajte u premijerama holivudskih filmova i ekskluzivnim novim serijama. A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, 1883, 1923, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy i Yellowstone samo su neki od ostvarenja koji vas čekaju na SkyShowtime streaming platformi!

Imaćete priliku da ekskluzivno ispratite filmove nakon njihovog prikazivanja u bioskopima. Na vama je samo da izaberete neki od legendardnih naslova koji dolaze iz kompanija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock! Među brojnim blokbaster filmovima su Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys, The Black Phone, Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era i Belfast. To je potvrdio i direktor SkyShowtime Monti Sarhan.

“SkyShowtime nudi premium sadržaj po neverovatnoj ceni, pružajući našim klijentima najbolju vrednost zabave. Kao novi veliki igrač u oblasti striming u Evropi, uzbuđeni smo da donesemo još više vrednosti za korisnike u Srbiji, sa specijalnom vremenski ograničenom ponudom koja podrazumeva upola manju cenu za doživotnu pretplatu”, rekao je Sarhan.

Okupite porodicu uz specijalnu ponudu i budite spremni za stalne goste! SkyShowtime ponuda “Doživotno upola cene” dostupna je samo u ograničenom vremenskom periodu i u skladu je sa pravilima i uslovima - https://www.skyshowtime.com/rs/terms/offers

Tagovi