FOTO

NEKAD SMO TE POŠTOVALI, ODVRATNO JE GLEDATI TE! Pevač u providnoj haljini i štiklama napravio haos - GRUDI SVIMA GADNE!

Autor Tamara Veličković

Slavni pevač Sem Smit razbesneo je javnost fotografijom u haljini.

Izvor: Profimedia

Slavni pevač Sem Smit već nekoliko dana je glavna tema korisnika društvenih mreža. Sve je počelo kada je objavio eksplicitan spot u ženskom donjem vešu. Obukao je srebrne gaćice, haltere, stavio je korset i kićanke na bradavice, iako se nedavno izjasnio da "nije binaran", odnosno da nije ni muško, ni žensko. Umesto zamenica "ona" ili "on", Semu se ljudi obraćaju sa "mi" ili "oni".

Sada je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Sem je obukao haljinu sa potpisom Žan-Pola Gotjea, koja je u prethodnim mesecima oborila rekord potražnje. Njena Gugl pretraživanja su u prethodnoj godini povećana za 430 odsto, a reč je o modelu na kojem su nacrtani ženski intimni delovi i koja na ljude deluje poput optičke iluzije.

"Nije mi žao... To je ljudska priroda", napisao je Sem u opisu objave i to je bilo dovoljno da naniže uvrede u komentarima. "Nekada sam te poštovao", "Volim tvoju muziku, ali nedostaje mi stari Sem", "Prestani ovo da radiš", "Odvratno je", "Postaje mi neprijatno da ga gledam", glase samo neki od komentara.

Podsetimo, tviteraši su takođe opleli po pevaču nakon novog spota. Rekli su da "razumeju želju pevača da šokira kako bi se pričalo o njemu" i istakli da je mnogo veći problem to što na Jutjubu nije označeno da je u pitanju "osetljiv sadržaj". Polemika o ovoj temi takođe se vodila u Jutarnjem programu.

Izvor: YouTube/Sam Smith

(MONDO)