Gore mreže

PLASTIČARKA ŠOKIRA, KRSTIĆETE SE ZBOG NOVE ODLUKE: Puk'o džinovski silikon od 33.000 €, višak sa operacije IDE U TEGLU!

Autor Tamara Veličković

Meri Magdalena, kraljica plastičnih operacija, odlučila je da se vrati prirodnom izgledu, a da višak kože sačuva u tegli kao podsetnik kroz šta je prošla.

Izvor: Instagram/Screenshot/1800leavemaryalone

Mentalno zdravlje kraljice plastičnih operacija trenutno je pod znakom pitanja. Korisnici mreža ne kriju burne reakcije zbog najnovije odluke koju je donela - sačuvaće višak kože u tegli. Meri Magdalena je dala čitavo bogatstvo na silikone i kako kaže, estetsku hirurgiju posmatra kao hobi. Transformacija je, po njenom mišljenju, adrenalin, a ona je zavisna od njega.

Pre par dana je zgrozila javnost kada je objavila fotografiju sa jednom džinovskom dojkom. Otkrila je da joj je silikon pukao, zbog čega je odlučila da se vrati prirodnom izgledu. Dodala je da bi još više povećala svoje grudi, da se nije desila komplikacija. Inače, prema rečima stručnjaka, silikon može da pukne samo usled fizičkog oštećenja, ukoliko se grudi preterano stiskaju ili usled udarca, ali ne i sam od sebe.

Sada se vodi rečenicom: "Kad je puk'o jedan, hajde da izvadim drugi". Planira da se operaciji smanjenja grudi podvrgne u bolnici u Briselu, a do sada je u svoje grudi uložila 33.000 evra. Magdalena kaže da je doživela "duhovno buđenje nakon komplikacije". Želi da promeni um i da pobegne od izgleda nad kojim se mnogi zgražavaju.

Izvor: Profimedia/Planet Photos

Inače, Meri je medijima otkrila da će smanjiti sve što može da smanji, a sav višak kože koji ostane posle operacije, sačuvaće u tegli. Smatra da će joj to biti podsetnik za sve kroz šta je prošla. Zbog toga brojni korisnici društvenih mreža ističu da su sigurni da Meri ima psihički poremećaj, ali ona ne mari što se njeno mentalno zdravlje dovodi u pitanje.

(MONDO)