HRABRO?

ODBILA MILION DOLARA ZA ONO ŠTO BISTE BESPLATNO URADILI! Evo i zašto - spada u 0,4 odsto devojaka sa SAJTA ZA ODRASLE

Autor Tamara Veličković

Francuskinja, koja je jedna od najpopularnijih devojaka na OnlyFans-u, odlučila je da odbije ono što bi druge prihvatile.

Izvor: Instagram/lauriefvr

OnlyFans platforma je do pre skoro godinu dana beležila 150 miliona korisnika i 1.5 miliona kreatora, a od tada se ove brojke značajno povećavaju. Žene su doslovno odlepile za velikom zaradom od eksplicitnih fotografija i snimaka, a među brojnim "modelima" je i Francuskinja koja se predstavlja imenom Lori.

Ona spada u 0,4 odsto devojaka koje su aktivne na ovoj platformi, jer zarađuje neuporedivo više u odnosu na druge. To je zato što je primenila drugačija pravila - svojim preplatnicima dozvoljava da umesto nje donose odluke o njenom životu. Funkcioniše tako što objavi anketu i ponudi ljudima da glasaju šta žele da radi.

To može da se odnosi na bilo šta: izbor jela koje će pojesti, da li će prokockati novac ili ne, a jednom prilikom je napustila partnera i dala otkaz. Sve to na zahtev svojih pretplatnika. Lori je objasnila da postoje pravila koja sprečavaju da sve izmakne kontroli, a to znači da nikada neće uraditi stvari koje nekoga dovode u opasnost ili koje mogu na bilo koji način da nanesu štetu pretplatnicima.

Kako je objasnila, ideja je nastala zbog želje da "stvori malu zajednicu ljudi koji su spremni da na isti način daju život na tacni". Jedna od stvari za koje su glasali njeni pretplatnici bila je odluka o njenom ponašanju prilikom udvaranja muškaraca. Tako su imali prilike da izaberu da li treba da da pravi broj, lažan ili da potpuno ignoriše flert. Pretplatnici su izglasali poslednju opciju i Lori je tako postupila.

Jednog dana, pojavila se ponuda koju je Lori javno objavila. Pre samog glasanja, naglasila je da ono što pretplatnici odluče, može da promeni njen život iz korena. Napisala je da se dogodila neverovatna situacija - jedan muškarac joj je otkrio da je voli i ponudio je milion dolara da obriše nalog. Zamolila je da glasanje počne i ovo su bili rezultati: 56 odsto je glasalo da odbije ponudu. Izvinila se muškarcu i rekla da je "njena zajednica jača od svega".

(MONDO)